[]

Matrix'in Katmanlı Olma İhtimali

sözlükte de çok tartışılmış. w.biraderler öyle bir şey söz konusu değil dese de ileriki filmler için saklamış olabilirler gibime geliyor.

smith'in matrix'in dışına çıkması (alt katmana inmesi) en büyük dayanağım bu konuda.
sizce de zion matrix'in içindeki bir alt katman değil mi.

bütün animatrixleri izledim. orada buna bir referans yoktu sanırım.

 
mımar la teyze nın matrız ı ve zıyon u asıyor olması, kadim olmalarından dolayı olabılır ancak zıyon un dısına cıkabılenler sadece ıkısı galıba. baska bırısı yoktu.


  • bryan fury  (16.04.15 18:11:43) 
zion matrix'in alt katmanıdır evet, EMP patlatmak için oraya iniyorlar işte. evet


  • mrvengeance  (16.04.15 18:12:12) 
alt katman değil üst katman. matrix aslında yoğğğ. zion gerçek dünya. kıyametten kıyamete matrix yok oluyo. her yok olduğunda tekrardan bir morpheus tekrar, neo doğuyo. ve sistem başa dönüyo.


  • alaman cikolatasi  (16.04.15 18:53:37) 
neo götoşunun sentinelleri sipahi tokadıyla durdurmasından anlaşılacağı üzere o işte bi bokluk var evet.


  • kargn  (16.04.15 19:57:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.