[]

Is teklifi nasil reddedilir?

Selamlar,

Bir sirketle gorusuyorduk, arayip maas teklifi yaptilar. Biraz dusuneyim, ben size donerim dedim.

Adam da cok iyi konustu telefonda, "normalde daha dusuk ucretle baslatiyoruz ama seni aramizda gormek istiyoruz sudur budur" filan diye konusmaya girince hayir diyemedim, biraz dusuneyim dedim. Isi istememe sebebim sektorden hoslanmamam.

Fazla gec olmadan bugun arayayim diyorum, nasil reddilir ki teklif?

Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

 
o konusmayi bence her teklif goturdukleri adaya yapiyordur. ara, kibar bir sekilde su anki isinde kalmaya karar verdigini soyle, tesekkur et, iyi gunler dile, kapat.


  • hot potato  (16.04.15 07:33:28) 
hot potato'ya katiliyorum. sektor'de genellikle karsilasabilecegin isleri nazik bir dille geri cevirmen en uygunu.

teklifleri icin samimi sekilde tesekkur edip, tekliflerini kabul edemeyecegini uzulerek bildirebilirsin =)
  • kobretti  (16.04.15 07:59:52) 
Gereksiz davranışlar sergilemene gerek yok.

"Şu an için iş değiştirmeyi düşünmüyorum." Bu kadar basit.

hot potato +1
kobretti +1
  • himmet dayi  (16.04.15 08:10:55 ~ 08:12:40) 
şirketle görüşüyormuşsun, o zaman "iş değiştirmeyi düşünmüyorum" demen saçma olabilir. "ben sizinle görüştüm ama kandırmıştım ki" mi diyeceksin. "daha iyi teklifler var, ben de sizinle çalışmak isterdim ancak maalesef diğer teklifleri değerlendiriyorum" veya "benim ayrılacağımı öğrenince mevcut iş yerimden daha iyi teklif aldım" de. hem adamların kafasında da iyi kalırsın "haftada dört gün çalışırım" diyip kara listeye girmekten iyidir.


  • freya  (16.04.15 08:22:44) 
"şu an bulunduğum sektörde daha fazla tecrübe sahibi olmak istiyorum, kişisel hedeflerimi tamamlamadan pozisyon değiştiremeyeceğim." gibi gibi


  • prodeq  (16.04.15 08:49:17) 
Ilk isim olacak, yeni mezun oluyorum :) Onu eklemeyince bilmemeniz normal tabi :D

Genel bir fikir verdi cevaplar,cok tesekkur ederim :)
  • fakyoras  (16.04.15 10:06:45) 
Ya iş hayatında bu kadar duygusal olmayın, hayır demeye kıyamadığınız o firmalar işler bozulduğunda masrafları düşürmek için ilk iş olarak işçi çıkaracaklar. Hayır diyemedim ne demek, istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Teşşekkür edersin teklifi kabul etmezsin o kadar.


  • nuka cola  (16.04.15 10:10:18) 
gerçek bir profesyonel gibi gerçekleri söyle


  • probiyotik  (16.04.15 10:44:25) 
abi adam akilli soyleyin iste, teklifinize tesekkurler ama bu sektorde calismak istemiyorum diye. durustluk bu kadar mi zor?


  • vudin  (16.04.15 10:50:50) 
ben o paraya çalışmam de.


  • kargn  (16.04.15 11:05:53) 
sizi aramızda görmek istiyoruz da en düşük maaşı siz kabul ettiniz ondan sizi istiyoruz demek gibi bir şey.


  • aithra  (16.04.15 14:52:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.