[]

chpye gıcık olmak

Mansur Yavaşı aday gösterip , seçimlerde ve seçimlerden sonra o adamın arkasından durmamalarından dolayı acayip bi antipati oluştu bende.Çıkıp oy isteyince sövesim bile geliyor.Ankara seçimlerinden sonra sizde de chpye karşı bir antipati oluştu mu? (troll falan diyen olursa kafasını transformers heykeline vururum baştan uyarayım)




 
Kemal Kılıçdaroğlu geldiğinden beri bende antipati oluştu zaten. Adam başka kesimlere hitap etmeye çalışıyım derken kendi seçmenini uzaklaştırıyor.

(bkz: Anadolu Partisi)

Ayrıca başarısızlık üstüne başarısızlık mesela bu seçimlerde ne biliyim %30'un altında kalırsak koltuğu bırakıyorum demesi lazımdı. Seçilemesem de demiyorum %30 sadece. İktidar koltuğu gibi yapışmış bırakmıyor başarısızlık üstüne başarısızlık. Hiç ümit vaad etmiyor.
  • oddyseus  (16.04.15 02:30:39 ~ 02:31:27) 
Seçimlerden sonra arkasında durmadığı ile ilgili dökümanlarınız nelerdir ? Gerçekten bilmek istediğim için soruyorum.


  • charlesbukowskiineksi  (16.04.15 08:52:36) 
arkadaşlar, ister sevin ister sevmeyin kemal kılıçdaroğlu partide devrim yapmış birisidir. önseçime gitmesi, sırf kendisine karşıt diye parti içinde bazı isimleri dışlamaması, partiyi dinazorlaşmış vesayetçi tiplerden dışlaması, chp'yi gerçekten halk'a açması, gençleri dinlemesi vs. sayısız özelliği var.

ve ne yazık ki türkiye'de sosyal demokratların oranı en fazla %35 seviyelerinde. ve insanlar hala belli ideoloji perspektifinden yaklaşıyor olaya. yani sittin sene chp'ye oy vermeyecek milyonlar var türkiye'de. öyle kafasına göre belli rakamlar veremez.

mansur yavaş çok değerli bir isim. ülkücü tabandan gelmekte. bunu da hiç bi zaman gizlemedi. chp yerel seçim sonrası süreçte mansur yavaş'ın arkadasında durdu. hukuki süreçte destek verdi. şu an zaten olay aihm'de.

bu arada mansur yavaş chp'nin milletvekilliği teklifini reddetti. sebep siyasi görüşlerinin chp içinde huzursuzluk yaratağını öngörmesi.
  • widee  (16.04.15 09:08:15 ~ 09:08:52) 
tamamen rte ve akp medyasıyla büyümenin etkileriyle konuşmusunuz. bu konuda ne kadar okudunuz? ne kadar bakındınız acaba?


  • fatihkkk  (16.04.15 09:49:17) 
Mansur Yavasin arkasinda durmadiklari dogru degil. Hem yapilanlar, hem mansur yavasin demecleri aksini soyluyor.

Sizin gicik olasiniz varmis ve buna bahane bulmaya calisiyorsunuz.
  • f_d  (16.04.15 10:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.