[]

avea ve vodafone

Avea dan vodafona gecsem pisman olur muyum? Avea da tarife degisimde istedigim fiyata istedigim paket yok ama vodafone da var.
Sorum su cekimi int hizi nasildir? vodafone hic kullanmadim.
Faturaliyim pisman olmayim.


 
Vodafone ile Turkcell kalite konusunda bence kafa kafaya. Avea'dan her türlü iyi. Üçünü de denedim.

Avea'ya telefon edip ben hattımı vodafone'a taşıyorum dediğinde seninle pazarlık edebiliyro. Tarifenizi şu fiyat yapalım şunu ekleyelim diyebiliyorlar. Eğer güzel bi indirim alabilirsen bu yolu zorla, yoksa hiç çekinmeden geç vodafone'a.

Bu arada reklamlarda dönen "vodafone daha az pil harcar" olayı da doğru. Ben bizzat gözlemlemiştim reklamlardan bile önce. Baz istasyonu kalitesi sayesinde vodafone hattı çok enerji tüketmiyor.
  • harzem  (15.04.15 22:15:44) 
@Harzem az once oltayi attim ama yemedi.aslinda vodafone gecicem demedim
Ama farkli bir operatore gecicem dedim tamam dedi.eger 1 hafta icinde aramazlarsa geceyim o zaman.

  • brnbrs  (15.04.15 22:18:10) 
Cevap üstte :) iyidir,kullanıyoruz .en son 2 gün önce bana gelen mesaj belki işine yarar :
21 milyonluk Vodafone ailesi sayende buyuyor! Simdi arkadaslarini Vodafone'a cagir, hem sen hem arkadasin 3000DK veya 3GB HEDIYE kazanin. bit.ly

  • 1adam  (15.04.15 22:18:49) 
abi ondan ona gec sonra o kampanya yapinca da ona gecersin nolacak parayla degil ya, biraz donanimhaber olucusu stayla takilacaksin bu konularda :)


  • bay b  (15.04.15 22:20:52) 
turkcell > vodafone > avea


  • sansar  (15.04.15 22:21:59) 
@Bay b taahut yapmak gerekmiyor mu?zaten cok uzun vodafone da kalmam gibi geliyor ama ayni tarifeyide avea da kazik yemek istemedigimden geciyorum.neyse ben vodafone geceyim.
@1adam iyiymis bu da :)

  • brnbrs  (15.04.15 22:28:08) 
@Sansar turkcell istemiyorum.


  • brnbrs  (15.04.15 22:28:54) 
Ben gectim aveadan bi fark goremedim hatta interneti daha yavas


  • diss0640  (16.04.15 01:13:49) 
Abi nerden baksan bir sene kullanırsın zaten, taahhutler de o kadar sürüyor. Faturasızsa taahhüt de yok.


  • bay b  (16.04.15 09:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.