[]

Portland neden 4. sırada arkadaş?

www.nba.com




 
bu arada şimdi playoff larda dallas cleveland maçı mı olacak?


  • gliderpilot  (15.04.15 21:30:25 ~ 21:30:40) 
@brewer kendi divisionında 1. olanlara bir kıyak var onu biliyorum da bununla ilgili kural nedir? neden 4 yani onu soruyorum. neden 3 ya da 5 değil de 4?

@glider pilot yok be abi dallas batıda cleveland doğuda. 2. ve 7. sıradaki takımlar eşleşir evet. ama kendi konferanslarındaki takımlarla eşleşir. konferansların kazananları da final oynar
  • ack3000  (15.04.15 21:31:58 ~ 21:33:50) 
hıom. saolasın ben batı x doğu oluyor sanıyordum playoff ta


  • gliderpilot  (15.04.15 21:33:26) 
Kendi grubunda 1. Olan takim en kotu 4. Oluyor. Asagi dusemiyor. Sacmaligin daniskasi. Ama 4-5 eslesmesinde portland ev sahibi avantajina sahip degil, galibiyet ustunlugu onemli bu konuda.


  • signore  (15.04.15 21:39:01) 
@signore heee o zaman sas da ilk 4'ü garantiledi bu gece kaybetse bile?

bu soru yanlış olmuş. çünkü sas kaybeder ve houstan kazanırsa zaten sas kendi divisionında 1. olamıyor. çok karışık bu gece he

eğer eşleşmede ev sahibi avantajına sahip olmayacaksa ne anladım ben o işten. 4-5 eşleşmesinde kazanıp bir üst tura çıktığında mı ev sahibi avantajına sahip olacak yani?
  • ack3000  (15.04.15 21:40:57 ~ 21:41:37) 
normalde 6. sıradan play-off yapması gereken takım 4. sıradan giriyor. bu avantaj yetmez mi? zaten saçma ötesi bir kural.


  • kivanc1  (15.04.15 21:53:28) 
ev sahibi avantaji atiyorum 3-6'da 3.'ye degil de, her eslesme ozelinde galibiyet sayisi fazla olana veriliyor. sayilar esitse aralarindaki maclara bakiliyor. yani ust turda da muhtemelen ev sahibi avantajina sahip olamayacak. (Tabi 8. Siradaki takim golden state'i elerse, portland galibiyet sayisinda onde oldugu icin ev sahibi avantajini elde eder ama gsw elenmez :)

Buradaki avantaj normalde 6. olup 3. ile oynayacakken biraz daha gucsuz bir takimla oynamak. cok da bir anlami yok aslinda.
  • signore  (15.04.15 22:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.