[]

HDP, demirtaş

son zamanlarda neden pohpohlanıyor? bunları öven entry'ler debe'ye giriyor?
bdp isim değiştirince bi şey mi oldu bunlara? nedir olay?
iyi mi muhalefet yapıyorlar?


 
sözlük goygoyu o ya.

dısaridaki hava pek oyle demiyor ki sözlüge bakılırsa her secim akp baraj altında chp iktidardı. sözlügün salak internet solculari oynayacak yeni bi oyuncak buldu hepsi o.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (15.04.15 20:13:44) 
Sırrı out Selo in...

Ortamlarda HDP'ye verdim desinler boşver :)
  • an engineer  (15.04.15 20:25:14) 
Iyi muhalefet evet. Bircok sebep olabilir. Benim en onemli sebebim; Azinliklari gercek anlamda savunan ve TUM azinliklar icin soru onergeleri verebilen tek parti. Veganlar, hiv pozitifler, travestiler dahil. Cogunuzun umrunda olmayan insanlar icin bir seyler yapiyolar. Gonlum cok rahat hdp'ye oy verecegim.


  • nathanieltroy  (15.04.15 20:39:21) 
Ben de şaşırıyorum cidden.. Bu kadar "ortayolcu"nun bir arada bulunduğu bir platformda HDP entrylerinin bu kadar destek alması enteresan.


  • lcha  (15.04.15 20:41:45) 
hdp'nin mecliste en iyi ve en etkili muhalefeti yaptığını görmemek için kör ya da art niyetli filan olmak gerekiyor. açıkçası bana göre başka muhalefet yapan parti bile yok. o yüzden nathanieltroy +1 diyorum. benim de oy verecek olmamın tek sebebi bu.


  • rotten head  (15.04.15 20:42:09 ~ 20:42:26) 
@advocatusdiaboli evet ne kadar kotu bi soz degil mi? "Ne mutlu turkum diyene" kadar en az mesela. Hdp ve hdp'liler her seyiyle kusursuz degil, aksine fazlasiyla sorunlari var ama chp, akp, mhp gibi pislige batmis, tarihi yolsuzluk, ayrimcilik, cinayet, soykirim, inkar dolu partilerle isim olmayacak acikcasi.


  • nathanieltroy  (15.04.15 20:52:52) 
Bir de hdp'nin faaliyetlerini televizyondan takip edersen lgbt ile ilgili yaptiklarini pek goremezsin, biraz arastirmalisin. Selamlar. @advocatusdiaboli


  • nathanieltroy  (15.04.15 20:54:25) 
saçmalıyorlar


  • yetkili birine benzeyen abi  (15.04.15 21:12:40) 
hdp'nin gelişini hazmedemeyenlerin bir araya gelip mastürbasyon yaptıkları bir başka duyuru.

son zamanlarda pohpohlanmıyor. hdp cb seçimlerinden beri bu desteği arkasına aldı. seçimler yaklaştışça üzerinde daha çok konuşuluyor, siz de yeni pohpohlanmaya başlandı sanıyorsunuz.

bdp bölgesel bir partiydi, hpd bütün ülkeye hitap ediyor.

evet iyi muhalefet yapıyorlar. gece gece 20 kişiyle meclis kürsüsünü nasıl işgal ettiklerini gördük. bu sadece bir örnek.

"sadece ekşi'de böyle goygoy yea, dışarda hiç de öyle deeel tmm mı" diyenlerin böyle demesinin tek sebebi şu: bir insanın çevresi genellikle aynı politik görüşe sahip oluyor. aynı muhabbeti cb seçimlerinde de yaptılar. "%6yı geçemez yeaaaa" dediler, sonucu gördük. 8 haziranda yine göreceğiz. sırf barajı geçmesi için hdp'ye oy verecek o kadar çok insan var ki, bütün duyduklarımı tek tek yazsam "algı yaratmaya çalışıyor yeaa" derler bu sefer.
  • ack3000  (15.04.15 21:25:12) 
@nathanieltroy
hangi parti soykırım yapmış ve neyi inkar etmiş anlamadım ben. İroni yapmıyorsan ki yapmadığını varsayıyorum bir açıklar mısın lütfen.

  • mornie  (15.04.15 21:30:11) 
Abilerim, aablalarim, simdi bir atasozumuz var " otu cek kokune bak" kimsenin fikrini elestirmiyorum. Kok size sikinti vermiyorsa ota da boka da yonelebirsiniz.


  • istege bagli sigortasiz  (15.04.15 21:32:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.