[]

hastane acil

Ateşim 39.5. Sesim falan gitti. Boğazım açıyor devlet hast. acile gitsem bakarlar mi? Yoksa hadi cnn mesgul etme mi derler?

Yarın sabaha da teslim etmem gereken bir sürü iş var.


 
orada en az 30 dakika filan sıra beklersiniz çünkü aciliyet durumuna göre kodlama sistemi var.
git gel daha çok yorulursunuz , gittiğinizde de durumunuz çok kötü değilse size ilaç yazılıp evde istirahat edin diyecekler.

evde ilaç varsa ilaç içip dinlenmek daha mantıklı tabi çok kötü durumda değilseniz, yoksa yorulduğunuzla kalırsınız.
  • neferkitty  (15.04.15 19:58:04) 
acile gidip ateşim yüksek ve kalbim sıkışıyor de, kalp lafını duyunca hemen bakmak zorundalar.

he dikkat et kalp için gereksiz bir ilaç dayamasınlar serum falan verirken.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (15.04.15 20:06:22 ~ 20:07:15) 
kalbinizin sıkışmadığını anlamaları çok uzun sürmez, dolasıyla gereksiz ilaç da vermezler serum da bağlamazlar,sakın öyle bir şey yapmayın. yarın öbür yakınınız gerçekten kalp krizi geçirir de böyle kişiler yüzünden yatak bulamazsa şaşırmam.


  • neferkitty  (15.04.15 20:09:20 ~ 20:10:36) 
basit düzey bir ateş düşürü alip işleri yetiştirin (örn. parol gibi).

not: yasal medikal tavsiye yerine geçmez.
  • helenart  (15.04.15 20:28:55) 
minoset plus isini gorur. 2 adet al.


  • hik mik  (15.04.15 20:31:54) 
aile hekiminize gideceksiniz. acildeki doktorun elinde sihirli değnek falan yok, yazacağı ilaç ağrı kesici. gidin bi minoset, aferin tarzı bi ilaç için, ılık banyo yapın. yarın işlerinizi hallettikten sonra aile hekiminize muayene olursunuz.


  • fayfim  (15.04.15 20:45:16 ~ 20:46:17) 
Geçen gün benim de ateşim çıkmıştı ve minoset kesmedi. Bekledim bekledim sonunda mecbur hastaneye gittim bir iğne yaptılar kendime geldim. Hastaneye gitmenizi tavsiye ederim ilaç ateşi kesmekte yeterli olmuyor. Geçmiş olsun.


  • fauxlivia  (15.04.15 20:57:26) 
direkt git, bakarlar, niye bakmasınlar, 39,5 derece ciddi bir ateş, beyin gidiyor şu an, ölen beyin hücresi geri gelmiyor, şaka değil bu arada söylediklerim, doğru hastaneye,
hangi yakadasın?

  • primusinterpares  (15.04.15 21:00:06) 
ılık duş al bol sıvı al, bir ağrı kesici atıver.

düşer ateşin, bişi olmaz.
  • siradisi00  (16.04.15 09:42:40) 
Gece Aprol Fort ve ılk duşla düşürüp uyudum birz. Sabah işe geldim daha iyiyim. Akşama çokarsa yine ateşim, yarın izin alıp hast. gidebilrim. Yarına iş teslim edilmiş olacak zaten.


  • old possum  (16.04.15 12:50:08) 
yalandan yere kalbim sıkışıyor diyenin de, bunu önerenin de en yakın zamanda başına bu gelsin de yalan yere diyenler nedeniyle bakılamasın.

en temiz beddua.
  • kendal  (17.04.15 16:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.