[]

aşırı heyecan, korku hali

arkadaşlar merhabalar,
epey bir zamandır etkisinde olduğum bir ruh hali var, üniversitedeyim, örneğin bir soru sorsa hoca cevabını bildiğim zaman söylüyorum ardından delicesine bir kalp atısı hissediyorum , geçen erasmus sınavına girdim baş dönmesi, mide ağrısı gibi belirtiler yaşadım, bir kaygı ve korku hali var üzerimde , geceleri uyumakta zorluk çekiyorum , kalp atıslarımı kontrol ediyorum sık sıki yalnız kalacagım diye korkuyorum , anksiyete bozuklugu mu yoksa nedir anlamadım, geçen sene yaşamıştım yine kendimi kaç kez acile attım bilemem, hepsinde hastaneye gidince bir rahatlama oldu ilginçtir , görüşlerinizi bekliyorum psikolojik mi yoksa başka türlü mü şuan yazarken sağ kolum hissizleşmeye başladı neyim var benim ?



 
Bana anksiyete gibi geldi. Ama psikoloğa gitmekte fayda var.


a*
  • acelemvar  (15.04.15 17:37:03) 
Anksiyete +1


  • rayde  (15.04.15 18:02:33) 
anksiyete


  • şubatsonrası  (15.04.15 18:07:25) 
daha önce ailede yüksek tansiyon var, demişsiniz. panik atak tecrübeleriniz var... ve yardım almıyorsunuz. niye ki?

anksiyete ile başetme yolları hakkında okumanızı ve başlangıç olarak kahveyi, kolayı, çayı (hazır soğuk çay dahil) kesmenizi; yürüyüşlere çıkmanızı öneririm.
  • e haliyle  (15.04.15 18:25:07) 
e haliyle , kendi başıma atlatabileceğimi düşündüm ne de olsa beyinde bitiyor dedim kendime ama olmadı beceremedim. randevu aldım şimdi bakacağım açıkcası sporla hiç aram yok okul yurt arası git gel ve masa başında ders çalışıyorum monotonlukta var galiba.


  • Murteza  (15.04.15 18:30:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.