[]

eşek derisi gibi olmuş ayak topuğu

erkeğim ve yaz gelince açık ayakkabı giymek gibi bir derdim yok lakin artık eşek derisi gibi sertleşmiş bu ayak topuğundaki deriden baygınlık geldi. keresal (yeni adıyla üresal) kremi denedim koca bir tüpü kullandım ama hala topuklar leş. lakin kafayı taktım buna. illa şu traş makinesi görünümlü zımpara benzeri aletten mi almak lazım onlar da çok pahalı. tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkürler.




 
Scholl velvet smooth var, kullanmadim ama ise yariyomus diye duydum.


  • pinking of you  (15.04.15 15:35:38) 
Pardon ya onun disinda demissiniz tam okumadan yazmisim , neyse kalsin yine de.


  • pinking of you  (15.04.15 15:36:49) 
LR ürünleri bul kullan aloe vera bitki özlü ürünler bulabilirsen daha iyi olur..


  • dokuzonbeş  (15.04.15 15:43:50) 
Topuk taşı. Ucuz ve velvet dedikleri şey ile aynı işlemi görüyor. Tek farkı manuel olması ve 1/20 ucuz olması.
Ayakkabılarını da değiştirmeni tavsiye ederim.

Edit: Eve geldiğinde bir leğene sıcak su doldur. İçine kaya tuzu at. Su ılıyana kadar dursun orada. Bunu bir hafta kadar yap. Faydası olacaktır. Ölü deriler yavaş yavaş atılır.
  • Rumble in the Jungle  (15.04.15 15:48:05 ~ 16:02:06) 
pediküre git, güzel bi zımparalıyorlar.


  • aithra  (15.04.15 15:54:21) 
Ayaklarini once bir yarim saat falan ilik ve sampuanli suda beklet bu arada topuklarin iyice yumusayacaktir. Sonra yavas yavas topuk tasiyla ovalamaya basla.


  • 65 derece  (15.04.15 15:57:37) 
Önce banyoda hafif bi ponza taşı, sabun ve sıcak su yardımıyla ayaklarını ov. Banyodan sonra ayak kremini sürüp ayaklarını buzdolabı poşetine geçir ve üzerlerine de çorap giyip uyu. Sabah yımışacık ve pembiş ayaklara merhaba de <3


  • pandispanya  (15.04.15 16:02:19) 
Vazelin ve salisilik asit. Kesin cozum.


  • malwethiel  (15.04.15 16:54:09) 
@malwethiel dostum adını verdiğim kremin içeriği aynen böyle ama çok bir fayda etmedi. diğer tavsiyeleri deneyeceğim teşekkürler.


  • bay b  (15.04.15 17:01:57) 
üresalın faydasını görmeyip ayrıca hazırlanan majistralden fayda görenler olduğu için belirtmek istemiştim.


  • malwethiel  (15.04.15 17:38:38) 
ha öyle de abi tamamdır, ona da bakarız, eyvallah.


  • bay b  (15.04.15 18:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.