[]

Bu melodi hangi -sanki 60'lı yıllardaki- parçaya ait olabilir?

edit: 1954 yılından mr. sandman imiş. mr. nobody filminde duymuşum. sözlük'ten dur'a teşekkürler...

mırıldanma vocaroo.com

ıslık vocaroo.com

Düetti sanırım. TV'lerin siyah beyaz olduğu zamanlardı bence. 60'lı yıllardaki parçalar gibiydi. Önce bir adam mırıldandığım melodiyi yapıyordu sanırım ağzıyla, sonra da şarkı başlıyordu. ya da enstrümanın sesi bir insanın mırıldanması gibi geliyordu kulağa. Emin değilim ama melodi kesinlikle bu. Grup olabilirler.

Breaking Bad'de duymuş olma olasılığım var ve the limeliters'ın take my true love parçası değil: www.youtube.com
önceden uyarayımm dedim. Başka bir filmde de duymuş olabilirim...

 
yalnız ıslıkla başlamıyor. mırıldanma ya da onun gibi bir şey. sonra müzik ve şarkı giriyor sanırım. ıslık yok. kill bill'de değil eminim.


  • kisa bisey olsun istemistim  (15.04.15 10:12:49) 
Evet var.


  • kisa bisey olsun istemistim  (15.04.15 10:18:21) 
hayır young folks değil. daha eski. 60'lı belki 70'li yıllardan büyük ihtimalle.


  • kisa bisey olsun istemistim  (15.04.15 10:19:07 ~ 10:20:16) 
curtis lee-pretty little angel eyes ? (film de flipped idi)


  • feykalade  (15.04.15 17:54:33) 
maalesef o da değil feykalade.:(


  • kisa bisey olsun istemistim  (15.04.15 22:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.