[]

sonbahar geldi

an itibariyle sonbahar gelmiş bulunmakta. peki istanbulda pek de arkadaşı olmayan biri için sonbahar neden gelmiştir ve sonbaharda yanlız biri ne yapar ?




 
ağustos ayı 31 gün=) koskocaman 1 gün daha var önünde.

yarın için konuşmak istersen. al bir fotoğraf makinesi çık her gün (düzenli) ağaçların fotoğraflarını çek. hatta aynı ağaçların fotoğraflarını çek. sonbahar bitince onlara bak ve şaşır..
  • dambil  (31.08.09 01:21:44) 
sonbaharın gelmediğin, ekim ortasına kadar havaların güzel olacağını düşünür, ümit eder, veya öylemiş gibi yapar.

yapsın bence :))

bi de arkadaş edinsin.
  • mea maxima culpa  (31.08.09 01:23:56) 
gömleğin üstüne kazağaını giy vur kendini sokaklara ama öncelikle arkadaş edin derim çünkü istanbul zaten yanlız birde seni çekiceğini hiç düşünmüyorum.
aslında sonbaharla bir bağlantı kuramadım yazda kışda bunlarla ilintili şeyler çıkabilrsin yani yazında insanlar yanlız veya kışında yatağa yanlız yatabilirsin (eğer kastettiğin buysa) tam olarak neyi imha ettin anlamaış değilim ama sonabahar iyidir be püfür püfür miss..

  • huzur izlanda  (31.08.09 01:32:08) 
İstanbul'da veya başka yerde sonbahar, aynen ilkbahar ve yaz ve kış ne sebeple geldi ise, o sebeple gelmiştir. Arkadaşı olanlar için de aynı şekilde davranır mevsimler. Yalnız biri diğer mevsimlerde ne yaptığını düşünerek sonbaharda da onları yapabilir. Örneğin karlı kış günleri ve aşırı sıcak yaz günlerine göre daha fazla seçeneği bile olabilir.


  • uyuklayankedi  (31.08.09 02:07:12) 
gel gel biz her pazar risk, pes filan oynuyoz adam lazım. hem sende sıkılmamış olursun.


  • torsque  (31.08.09 09:50:37) 
bülent ortaçgil'den eylül akşamı dinlenir, u2 - october dinlenir, opeth - dirge for november dinlenir. her aya bi şarkı yeter, fazlası istenmeyen sonuçlara yol açar.
her pazar pes dönüyorsa ben de geleyim ona ehe?

  • noryth aquanum  (31.08.09 11:27:20) 
beşiktaş'ta ortaköy'e yürüyüp sahilde oturabilirsiniz mesela.
ayrıca yıldız parkına gidip düşen yaprakları da sayabilirsiniz.

  • aithra  (31.08.09 12:25:25) 
Anadolu yakasi sahil seridine yakin bir yerlerde oturuyorsan seni bisiklet grubuma davet ediyorum. Pedal ceviririz hepberaber :)


  • msb  (31.08.09 12:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.