[]

Hangisini alayım?

50 liralık indirim çeki vermişler, markayı hiç tanımıyorum ama aklıma yatan ürünler bunlar gibi. Hangi üründe değerlendireyim hediye çekini sizce? Yoksa hiç değmez mi ve neden?

1) Tost Makinesi:
a) www.morhipo.com
b) www.morhipo.com

2) Ekmek Kızartma Makinesi: www.morhipo.com

3) Türk Kahvesi Makineleri:
a) www.morhipo.com
b) www.morhipo.com
c) www.morhipo.com

4) Blender: www.morhipo.com

 
Aslında bunların hepsine ihtiyacım var ama f/p olarak markayı tanımadığım için misal blender'ın "iyi" sayılabilmesi için ne gibi özellikleri olması gerek, diğer marka ve modellerle kıyaslayınca bu nerede kalıyor vs hiçbi yorum yapamıyorum :( Tamamen bilgisizim bu konuda.


  • pandispanya  (14.04.15 14:55:28) 
blender iyiymiş. 700 watt gücü var. 50 tl indirimle alacağınızı düşününce makul geldi. o fiyata sinbo vb. markalar satılıyor.
(bkz: homend)

  • corneillus  (14.04.15 14:57:09 ~ 15:01:13) 
eğer 1-2 kişi isen evde bu blender işe yarar. hem de mikser almana gerek kalmaz. o işi de görür.

tost ve ekmek kızartma makineleri bence bir evde en az kullanılan şeyler. (evde 5 kişiyiz kırk yıl geçse kimsenin aklına gelmiyor)

türk kahvesi evde en az haftada iki kere içiliyorsa kahve makinesi mükemmel bişi oluyor. (bizde 15 liralık dandik bi tanesi olmasına rağmen)
  • pokerface  (14.04.15 14:58:37) 
marka sıkıntı yaratmaz, ben küçük ev aletlerinde bunları kullanıyorum hem malzeme kaliteleri iyi hem de bozulmadılar.


  • kayranin kedisi  (14.04.15 15:14:55) 
Ben vestel almıştım 84 tl ye bir bakın isterseniz. Tost Makinesi


  • omer gibi  (14.04.15 15:23:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.