[]

İşe Girişte İstenen Sağlık Raporu

merhaba,

aslında anladığım kadarıyla artık bu raporu iş yeri hekimi vermek zorundaymış, fakat hekimin dışarıda yaptırılan testleri görmesi gerekiyormuş. galiba en ucuz osgb denen yerler yapıyormuş bunları.

fakat sorum şu ki kaç günde çıkartıyorlar bu testleri? perşembeye iş başı yapmam gerekiyor da. yarın sabah erkenden gitsem yetişir mi çarşamba akşama kadar?

bir de aksaray civarı tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?

herkese iyi geceler.

istenen testler;

o Akciğer Grafisi – P.A

o SFT

o Odyometri

o Hemogram

o TİT

o HbsAg

o Glikoz

o Refraktometrik Göz Kontrolü

 
Ben işe giriş için osgb'den birkaç rapor aldım öğlene doğru (10.30 civarında) gitmeme rağmen sonuçları aynı gün (17.00) verdiler..


  • EkimBebesi  (14.04.15 00:41:35) 
aynı günde veriyorlar, alt tarafı kan testi, ciğer filmi çekiyorlar sadece.
devlet hastahaneleri de veriyor diye biliyorum, ben oradan almıştım.

  • livaneli kadir  (14.04.15 00:50:50) 
devlet hastanelerinde 300tl civarı rakamlardan bahsediyorlar. osgbler 50 tlye veriyormuş.


  • lamneth  (14.04.15 00:52:40) 
devlet hastahanesinde çektiğin çileye deymez geçen ay salaklık edip devlet hastahaesine gittim sadece göz muayenesi için 2 saat bekledim, odyo, kan tahlili, ciğer filmi için görevli numara kalmadı dedi bir imza için iki saat surat yaptı,gişeye sordum hepsi 100 Tutar dedi. yakındaki bir özel hastahaneye gittim goz muayenesi dılındaki herşeyi yarım saatte yaptırdım hemde seksen liraya.
göz için beklediğim saatlere acıdım.

  • kuzey li  (14.04.15 01:01:19) 
bulunduğun şehre göre sonuçları alma süren değişebilir yanlız devlet hastanesindense bu iş sağlığı güvenliği merkezleri var orda yaptırmanı tavsiye ederim. benim bulunduğum şehide 20 tl gibi bir ücret alıyorlardı ve yukarda saydığın birçok şeyi yapıyorlardı. zaten standart herhalde. işim 1 saatte bitti aldım belgemi gittim.

bu arada işin hayırlı olsun.
  • sutu seven kamyoncu  (14.04.15 14:44:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.