[]

evde yalniz kalinca bir ben mi bunaliyorum?

sizde de oluyor mu? gunduzler bir sekilde geciyor da aksamlar yalniz hic gecmiyor yahu (temizlik, yemek, kitap , dizi, gravur). yapabilecegim her seyi yaptim saat daha 10 ki ben saat 4 gibi geldim eve.

game of thrones veriliyor cnbc-e'de ama erkek arkadasimla izleyeyim diye onu da izlemiyorum, bos bos bilgisayara bakmaktan gozlerim agridi valla. yalniz yasayanlar nasil hallerinden mutlu olabiliyorlar? sorun bende mi?


 
Ben bunalmıyorum. Bilakis kendimi çok daha rahat hissediyorum. Ha bu demek olmuyor ki seninkisi garip. Sosyallik, güzel bir ortam falan istiyorsun işte. Normal.


  • sesee  (13.04.15 22:38:27) 
ben çok seviyorum yalnızlığı ama insan bazen bunalıyor cidden. sürekli ders çalışmam gerektiği için akşamları ders çalışıyorum genelde. bir ara televizyona sarmıştım neyse ki geçti o. kitap okuyorum, dizi izliyorum filan onun dışında. kedi mi alsak ne dersin :)


  • şubatsonrası  (13.04.15 22:40:43) 
Aileyle kaldigim zamanlar olmuyor, azicik disarida olduklari icin cikar cikmaz 5 yasinda girdigim yaramaz cocuk modune giriyorum su yasta. Onlarla kalmadigim zamanlarda da cok guzel oluyor da; beni zorlayan sey disarida insanlarla gezdikten sonra, hele ki bar, disco, avm gibi kalabalik bir yerlerden gelmissem birden sessizligin icine girince kendimi cok yalniz hissediyorum. Melankoli cokuyor cok fena. Ayni melankoli evin icinde uzun sure kimseyi duyamazsam da cokuyor.


  • aychovsky  (13.04.15 22:42:13 ~ 22:45:27) 
douchebag, o konuda haklisin ama sen de kendi haline sukret. erkek arkadasim sabah 7'de cikti evden, hala calisiyor garibim.


  • fraise  (13.04.15 22:46:34) 
evde yalnız kalmayı seviyorum ama akşama doğru bir iç sıkıntısı oluyor, korku gibi, bunalma gibi falan. gelmiyor musunuz, ne zaman geleceksiniz diye arıyorum bizimkileri.


  • rock n roll  (13.04.15 22:47:38) 
evi sevmeme, evcimen biri olmama rağmen ben de sıkılıyorum ama iş hiç bitmiyor ki ağzımın tadıyla sıkılayım :/ öğrenciye hayat çok güzel.


  • niye ama  (13.04.15 22:54:45) 
evde yanlız kalınca aşırı bunalma +1

o yüzden 2 ev arkadaşım var. hatta 4 leyeceğiz evi. öğrenciyim gerçi ama okul bittikten sonrada 2 yada 3 kişi kalırım. tek değilsin yanlız olmak güzel değil
  • keshdurden  (13.04.15 23:10:51) 
bazı insanlar enerjilerini başka insanların yanında olarak, sosyalleşerek doldurabilirken, bazı insanlar bunu yalnız kalarak yapabiliyor.

bu sebeple, bir ay tek başıma evde oturmam gerekse hiç zorlanmam. takılırım kendi kendime.
  • inawen  (13.04.15 23:17:06) 
yalnız yaşıyorum. şöyle anlatayım, sınav haftası henüz bitti mesela, sınav haftasında acayip ötesi bunalıyorum, hatta neredeyse her akşam 3 bira çakıyorum sınav haftası gerginliği alsın diye. sabahtan akşama kadar çalışıyorum, evden dışarı sadece okula ve markete falan çıkıyorum. sınav haftası dışında sabah 7 gibi kalkıyorum, 8.30'da ders başlıyor ona gidiyorum. devam zorunluluğum yok ama derse gitmezsem evde mal gibi oturup hiçbir şey yapmıyorum. dersten sonra bazen arkadaşlarla takılıyoruz oradan eve geçiyorum, bazen direkt eve geçiyorum, akşamları boks antrenmanına gidiyorum 1 senedir falan ama onu da bıraktım geçen hafta. bazı akşamlar çok yalnız hissediyorum, yalnızken içme alışkanlığı oluştu sırf bundan dolayı ve normalde beslenmeme falan çok dikkat eden ben çoğu akşamlar 3-4 bira içmeden yatamaz oldum. pek mutlu değilim.


  • vedat chili peppers  (13.04.15 23:27:25) 
çoğu zaman introvert bir insan olarak ben yalnız kaldığımda çok bunalmıyorum ama sen extovertsin demek, bu asosyal ya da sosyal olmak ile aynı anlama gelmiyor bu arada bence bi araştır bakalım sana hangisi uyuyor :)


  • neferkitty  (13.04.15 23:30:38) 
Hiçbir şey olmuyor. Hatta daha huzurlu oluyorum. Genelde de yalnızım zaten.


  • prodeq  (14.04.15 00:08:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.