[]

iştahım geri gel!

1-2 haftadır sadece ve sadece atıştırmalık şeyler yemek istiyorum (ceviz, badem, kuru üzüm, hurma, kurabiye falan gibi). onun dışında tüm günü dondurmayla geçirebilirim.

ama gebeyim. yediklerime dikkat etmem lazım. ediyorum da...zorla şimdi dolma yiyorum kıymalı falan. yumurta yiyodum 2 hafta önce, ondan da tiksinir gibi oldum. porsiyonlarım çok küçüldü (bebe büyüdükçe bu da normal gerçi, mideye de baskı yapıyo kerata). kahvaltıda yine iyi kötü aç oluyorum sıkı yapıyorum o yüzden ama öğle yemeği ve akşam yemeğini yemeyip geçiştirmek istiyorum

zorla yiyorum işte....gram zevk almıyorum yediğim "yemek"lerden. ne yapayım da iştah geri gelsin?

 
Psikolojikse, bebeginiz icin yemek yemeniz gerektigini kendinize soyleyin. Istemeseniz bile saglikli bir sekilde gelismesi icin yemek yemelisiniz. Kendinizi dusunmeyince belki geri gelir istah, cok da gelmesin ama :)

Fiziksel bir seyse bilemiyorum, doktordunuz sanirim zaten, siz daha iyi bilirsiniz :)
  • ruhi mucerret  (13.04.15 21:11:37 ~ 21:11:48) 
yemek yememezlik yapma. bebeğin için zorla kendini. senin iştahın olmayabilir ama bebek aç kalamaz. hiç mi aşermiyorsun? ben hamile olsam aşermekten bir hal olurdum, hamile olmamama rağmen aşeriyorum :)


  • rock n roll  (13.04.15 21:25:43) 
dondurma aşeriyorum :D soğuk limonata, buzlu kahve aşeriyorum (kafeinsiz). soğuk yemek istiyorum sürekli D:

yau yiyorum yemiyo değilim de zevk almıyorum. yarın somon yicem çıkardım dolaba koydum, yemin ederim şimdiden stresine girdim nası yicem diye
  • la noix  (13.04.15 22:12:52) 
oğlun mu olacak yoksa? tatlı aşerirsen erkek olur derler :)
sen böyle normalde sevdiğin yemekleri yemeye çalış, hatta icat yemekler yap hoşuna gider. stres de olma. biraz ye sonra biraz ara ver biraz daha yemeye çalış, zorlaya zorlaya bitirirsin. belki iştahın düzelir tekrar.

  • rock n roll  (13.04.15 22:23:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.