[]

İzmir'de Kalacak Yer / Otel

Merhaba Arkadaşlar,

İzmir'de haftasonu kız arkadaşımla kalabileceğim bir yer arıyorum.

Daha önce yazılanları okudum izmir'de basmane tarafı kesinlikle önerilmemiş.

Bunların haricinde İzmir'de gece giriş çıkış konusunda sıkıntı yaşamayacağım aşırı lüks olmayan f/p otel önerilerine ihtiyacım var.

Gecelik 100-150 civarı verebilirim.

Mesela şöyle biyer buldum ama şehrin yabancısı olduğum için karar veremedim.

www.booking.com

www.booking.com


Bunların dışında misafirhane falan da olabilir ama kız/erkek kalmaya müsade etmezler herhalde bildiğiniz bir yer varsa onu da düşünebilirim.

 
volley otel olabilir, tam alsancak merkezde, kıbrıs şehitlerine 5 dakika yürüme mesafesinde. çok çok konforlu bir yer değil ama bazen bizde misafir ağırlıyoruz orda şirket olarak ofise çok yakın olduğu için. hiç şikayet almadık misafirlerden.


  • Phoebe  (13.04.15 17:31:42) 
devlet kurumlarının misafirhanelerini unut, almıyorlar. Basmane tarafında güzel oteller var, anemon, ontur vs.

Ben geçen sene marla otelde kaldım, odalar tertemiz ve kaliteliydi, fiyatı da uygundu.

Basmane tarafı gece çok arada derede kalırsan sıkıntılı, anayol üzerindeki otellere gönül rahatlığıyla gidebilirsin. En kötü atla taksiye kapısına kadar götürsün.
  • kimlanbu  (13.04.15 17:32:30) 
İbis Hotel'e bakın. Basmane'den uzak durun.


  • Sandeman  (13.04.15 17:39:52) 
volley'i kaçırma derim konumu gayet iyidir. hatta gece hayatına hiltondan falan daha yakındır.


  • eleutheiros  (13.04.15 17:52:56) 
Volley Otel konum olarak çok iyi. Ramada ters yerde.


  • teknikekip  (13.04.15 18:16:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.