[]

Taahhüt bozma işleri

özet geçicem:

vodafone'dan cihaz almıştım, sonra cihaz aldığım tarifeden nasıl efci kazık yediğimi anlayınca dün taahhütü bozdum ve cihazın tüm parası bir sonraki faturama gelecek. (bu öenmli değil)

şimdi vodafone'da adam akıllı bir tarifeye geçmek istiyorum ancak kontratlı hiçbir şeye geçemiyorum çünkü kara listede gözüküyormuşum :)

soru: bu cihazın faturası gelip ödedidğimde kara listeden otomatik çıkıp istediğim kontratı yapabielcek miyim?

eğer hayırsa hattı avea'ya taşıyacam. hattı avea'ya taşımak da çözüm değilse, hattı kapatıcam. bu vodafone belasıyla uğraşasım yok hiç.

not: 500mb internet 500mb konusma 5000sms i 38tl ye iteliyorlardı.

 
38tl nin içinde cihazın taksidi de var mı? varsa cihazın piyasa değeri ne kadar? 2gb internet 500dk her yöne olan tarifeye 25 ödüyorum. buna göre senin tarifeye 15 ödesek, +20 lira da cihazın taksidi desek, kazıklanmış olmuyorsun.


  • m murphy  (13.04.15 16:57:11) 
+40tl cihaz ücreti vardı. durumu siz anlayın.


  • kamera motor  (13.04.15 16:58:37) 
yuh be vodafone!

karalisteden çıkmış olmazsın, çünkü taahhüt bozduğun için alınıyorsun listeye.

hattı avea'ya taşımak en doğru çözüm, sanırım.
  • m murphy  (13.04.15 17:04:02) 
koyarlar vodafone'a o zaman amk :)

hat taşımayı da beklemim hatta, hattı kapattırayım ben direkt. avea'dan da yeni hat alayım
  • kamera motor  (13.04.15 17:06:33) 
nümerö değişecek, çok uğraşlı iş ya :)

"numaram değişmiş olduğundan mütevellit, bu nümerö yeni numaramdır. kaydedin bitches.

saygılarımla
kamera motor"
  • m murphy  (13.04.15 17:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.