[]

ps4 için oyun tavsiyesi

atın arkadaşlar üzerime.

mortal kombat x var,

başka? bunu oynamadan ölme dediğiniz zevkli olan her şey olabilir.

yanına konusunu da yazarsanız kısaca, çok sevinirim.
her tarzda olabilir. korku, aksiyon, ilerleme, vb.

edit: gta5 ve metro yu pcde oynadım. watchdogs da xboxta oynadım.

 
far cry 4, gta 5 bunları oyna bitir. gözün açık gitmezsin.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (13.04.15 15:12:01) 
ben zor severim dersen Bloodborne, hala oynamadıysan Last of Us ve GTA 5


  • Tutesh  (13.04.15 15:18:28) 
gta5 bitirdim

farcry 4 ve last of us merak ediyorum

bloodborne un trailerini izledim ama çok beğenmedim.
  • safepassage  (13.04.15 15:42:35) 
pc de oynamadıysan metro serisini tavsiye ederim. korku-fps


  • mattiadestro  (13.04.15 15:49:36) 
korku, aksiyon, ilerleme= last of us


  • check minus  (13.04.15 15:55:43) 
far cry 3'ü oynayıp da doyamadıysan far cry 4 iyi bir seçenek :) uzun süre götürür. %37'ye 20 saatte geldim şahsen. the last of us çok kısa sürüyor, senaryo güzel, duygusal vs. fakat oynanış tatsız. yere göğe sığdıramamalarının sebebi baba-kız ilişkisindeki duygusallıktan ibaret. bloodborne'u da cidden kafaya takmadığın sürece alma, ben aldım ve bitirmeye kesin kararlıyım o yüzden kanser de olsam oynar geçerim sinirlerimin dayandığı kadar. tomb raider demiş arkadaş, fiyatı çok makul şu an, alıp adayı falan iyice keşfedene kadar oynarsan onun da ömrü kısa sayılmaz, ana hikayesi zaten sürükleyici. bana göre xbox'da da oynanabilir tomb raider onu söyliyeyim. ama yok illa next-gen dersen ps4 için de 35 lira şu an TR psn'de, alınır yani.


  • loch ness  (13.04.15 16:06:32) 
last of us kesinlikle


  • gaza gelen  (13.04.15 16:38:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.