[]

Yok mu Bi Arkadaşı

Ya önceden de söyledim, sözlükteki led zembil niye ulaşmıyor bana? Hayır Allah canımı almadıkça ben ona ulaşmaya çalışacağım, bugün değilse yarın öbür gün bunu başka yoldan (polis arkadaşlar vasıtasıyla adresini almak ve dahası) yapacağım.

O zaman ne bok yiyecek? Sorunlardan kaçılır mı arkadaşlar?

Ek: Arkadaşlar ağlayasım geliyor bazen bu konu yüzünden. Biliyorum bokunu çıkardım ona ekşiduyuru vasıtasıyla ulaşmaya çalışmanın. Bu son duyurum bu konuyla ilgili. One mesaj yazanlara tekrar teşekkürler.

 
ozel mesaj atilmisti daha once, 1 aydir da yazmiyormus. ne yapti ki?


  • ermanen  (30.08.09 19:33:11) 
hakkaten sorun ne ki belli aralıklarla bu duyuruyu açıyorsun?


  • rectoa  (30.08.09 20:09:59) 
Sorunu yazmamıştım ama o kadar uzun bir mesaj yazmıştım ki buraya yedek almadan yollamaya bastım yollamadı. O kadar uzun sürmüş ki benim yazmam, logout olmuşum. İçimden geldiği gibi yazdım uzun uzun, tekrar yazamam çünkü o ruh hallerinden geldim geçtim. Yazmaya kalksam o kadar uzundu ki, hepsini hatırlayamam.


  • Karluk  (30.08.09 20:47:50) 
bişi mi sattı sana nedir?


  • rentts1  (30.08.09 20:48:06) 
yok rentts ben para için asla şiddeti düşünmem. para ellerimizin kiridir. keşke para olsaydı, o zaman benim kaç gecem uykusuz geçmezdi.

Benim ilk şirketimdeki ortağım bana 75 milyar kazık atmıştı, yani 75 milyarımı almamıştı ama 75 milyar borca sokmuştu beni. Zor kurtardım kendimi, onu da iki sene hapse yolladım ama para için değil, beni göz göre göre aldattığı için yüzüme gülüp arkadan kaızk soktuğu için, iyi halden falan filan erken çıktı, benim dostum değildi. dostum olsa onun yerine ben girerdim. Para sorunu değil, kanunen yapabileceğim bi şey de yok.

Sorunu söylemeyeceğim de keşke şu az önce yazıp sonra sistemden logout oldum diye yokolan uzun mesjaı yollayabilseydim o zaman beni biraz daha iyi anlayabilirdiniz. neler yazmadım ki oraya. neyse...

İyi insanlar için iyilik diliyorum, sağolun.
  • Karluk  (30.08.09 20:54:22) 
Yahu su sanal ortam uzerinden bir insan baska bir insana ne denli buyuk bir kotuluk yapabilir anlamis degilim.

Yoksa yapabilir mi? Hack durumlari falan. Tabi aslinda olabilir neden olmasin.
  • msb  (30.08.09 21:23:40) 
Yaşanan olay sanal değil. Sanal bir olay için kafayı yiyecek halim yok msb.
Olay sanal değil ya niye öyle sandınız ki. Keşke şu uzun mesajım yok olmasaydı, benim gibi dertliler için logout süresi uzatılsın ya

hack durumu falan değil, onun böyle gereksiz bir şahıs olmadığını düşünüyorum, olsa da umrumda olmazdı.

Ya bu zamana kadar olayı sanal sananlar vardı demek, kişi derdini söylemeyince oluyor böyle şeyler.

Kötülükler için adalet diliyorum.
  • Karluk  (30.08.09 21:29:19 ~ 21:29:31) 
keşke biraz ayrıntı verseydiniz. şimdi siz daha önce bu insanla yüz yüze görüştünüz mü? şimdi tekrardan mı yüz yüze görüşmek istiyorsunuz? bu insanla görülecek bir hesabınız mı var? insanlar siz ona ulaşınca ona ne yapacaksınız emin değiller ki. bu kadar umutsuzca aradığınıza göre pek hayırlı bir görüşme olmayacak bu. sevgiliniz falan mıydı? ya da sevgilinizin sizi aldattığı insan falan mıydı?


  • bellbane  (30.08.09 21:30:52) 
... bellbane yüzyüze hiç görüşmedim ama o inşallah çivi gibi sağlıklı olup iki ayak üstünde bu dünyada gezdiği sürece, ben de geberip gitmediğim sürece bu takipten vazgeçmeyeceğim. ya belli mi olur, ağzımı burnumu kırsın benim, hatanelik etsin, hiç uzatmam sonrasında. Ben bi içimi açmak istiyorum ona o kadar. duygularımı daha önce de dediğim gibi beden diliyle bir göstereyim yeter ona.

görünce ne mi yapacağım? daha önce de dedim alet edavat yok çıplak el teke tek göze göz dişe diş ve kendi adıma diyebilirim ki kalıcı hasar kastı asla olmayacak. ne olacak? bunu da çok düşündüm ve karara vardım. tek istediğim karşımdaki kişinin benden af dilemesi, af dileme süreci onun saldırı ihtimali ortadan kaldırdıktan sonra başlayacak bir süreç, ve bu süreç onun acıya dayanıklılığıyla doğru orantılı olarka uzayacak. kısa ya da uzun o karşı tarafa bağlı. bu benim nihai hedefim değil, bu benim "en iyi son"um, kötü sonum yok, yapabilrise öldürsün beni yemin ediyorum mutlu ölürüm ama yeter ki benim bi hesaplaşma fırsatım olsun.

arkadaşlar ben son 1 senede 13 kilo verdim önceki halimde bi gram fazla kilom yoktu yani şişko mişko değil bilakis fittim, şimdi eridim kuşa döndüm (buraya yazdık ramazandan sonra kilo alma programı başlatıyorum boşuna yazmadık), akrabalrım geldi beni gördü şok oldular. korkulacak bir adam değilim, suratım da parlak, arada sırada taktığım gözlüğüm bile var. bu adam gelsin ağzıma sıçsın, iki tokat atsın bana haddimi bildirsin.

led zembil bu yazıyı okuyorsan bu dediklerimi yapmak üzere gel. ama bana vurmanı bekleyecek değlim bunu söyleyeyim yani iki tokat atmadan önce skaın çok düşünme, seni görürsem seninle konuşmaya çalışmayacğaımı bil. arkadan markadan vurmayacağım sana olayları anlaman için gerekli süreyi de vereceğim ama daha fazlasını bekleme.

bu yazılanları okuyup gülüyor musun yoksa? eğer öyleyse içine tanga üstüne de etek giy öyle gez böylelikle gerçek kimliğinle uyum sağlamış olursun. bu arada etek metek dedim yanlış anlaşılmasın ben led zembilden ve pek çok erkekten daha mert daha yiğit daha cesur kadınlar kızlar tanıdım, etek lafında kadınları bir küçümsemem yok.
  • Karluk  (30.08.09 21:51:03 ~ 21:52:06) 
Karluk herseyi yaziyorsun da olayi yazmiyorsun, uzun uzun yazmissin ama silinmis dedin, bari ozetle de biz de anlayalim, biz de ders cikaralim olaydan, ne dersin?


  • ermanen  (30.08.09 21:54:05) 
bellbane e tam cevap vermediğine göre büyük ihtimal bir aldatma aldatılma olayı.
bilmece çözüyoruz sanki..

  • baskaturlubirsey  (30.08.09 22:01:53 ~ 22:02:47) 
ermanen buraya yazıyorum çiziyorum belki merakınız artıyor ama benim derdim milleti meraklandırmak değildi istedim ki biri led zembille görüşmemize vesile olabilsin ama konu uzadıkça doğal olarak sizlerin de merakı artıyor ama ben derdimi söylemek istemiyorum, dermanım için led zembili istiyorum. ama olmuyor, bakalım, inşallah bu yazılanları görür de "yeter lan, gel bakalım sen" desin. havlayan köpek ısırmaz tasmanı geri takayım desin.

ha ben böyle diyorum, demiyorum ki led zembil kötüdür, iyi biridir sanırım bana yaptığı yanlışa sebep olan karakter bozukluğunu saymazsanız. yiğidi öldür hakkını yeme demişler, benim kimseye bok atmak gibi bir amacım yok. ben bu insanın yanlış kişiye yanlış yaptığını ve gereğini yapmasını istiyorum.

geçen akrabalarım geldi, ailecek 1453 panaroma müzesine gitmek istediler, ben de rehberlik etmek üzere onlarla gittim. orada tabelelerde bizanslılar hakkında yanlış ikirlere neden olabilecek yazılar vardı. ben kuzenlerime dedim ki "bakın bu bizans imparatoru çok delikanlı çok mert bi adammış, kendisine savaşın bizans için en kötü anında fatih haber yollamış, ailesiyle istediği yere güven içinde gitmesine izin verdiğini söylemiştir ama o bunu reddetmiş ve elinde kılıçla savaşarak ölmüştür, ölüsü bulunmuştur" dedim.

ha led zembil, sen bi bizanslık mı yaptın, bari son bizans imparatoru gibi davran da çık karşıma.

ermanen olaydan ders çıkarmaya gerek yok, asil azmaz bal kokmaz demişler. olaylardan ders çıkarmak size vergiyse zaten benim bu anlatacağım olaya ihtiyacınız yoktur, yok size bu güzel özellik verilmediyse zaten bir ders çıkartamazsınız. neysek oyuz.

derdimi boşverin, açma yaram derindedir demiş ozan benimki de derinde :-(
  • Karluk  (30.08.09 22:14:39) 
aylardır aradığın adam şimdiye kadar ortaya çıkmamış. bu saatten sonra ortaya çıkacaksa da senin bu yazdıklarından sonra hayatta ortaya çıkmaz. sen mesaj atın beni arasın diyorsun. badileri abi karluk diye birisi kahveden arkadaşlarını toplamış duyuruda seni arıyor aman ortalarda görünme diye mesaj atmışlardır.

sen şimdiden git polis arkadaşlara. boşuna yorulma.
  • mea maxima culpa  (31.08.09 02:02:48) 
blair cadısı gibi mizansen bir olay mı yaratmaya çalışıyorsun. ya söyle ya da uzatma. gerildik yahuu.


  • atmosphere  (31.08.09 11:11:21) 
kendisine msj atıldıysa, o msjı alınca o size ulaşır eğer isterse. fazla kasıp üstüne gitmeyin boşuna (bence).
ayrıca bize ne canım yediğiniz kazıklardan, konuyla ne alakası var ki? daha çok işkillendiriyorsunuz insanları.

  • aithra  (31.08.09 13:15:30) 
soyadı yok bende olsa giderdim polis arkadaşlara ama ilerde soyadını öğrenirim gibi bir his var içimde. neyse, dünya çok küçük türkiye daha da küçük. normal bir vatandaş yurtdışına gitmediği ve kaçak omadığı sürece "bulunması kolay olanlar" arasındadır. bunları hep led zembil için yazıyorum o para olayını da da led zembil için yazdım, o milyarlık borçtan kurtulmadan önce de hiç umursamamıştım, para çünkü, para dediğin ne ki? ama bak aylar geçti seni unutmadım, unutacağımı da sanmıyorum.


  • Karluk  (31.08.09 13:53:26) 
led zembil okuyorsun bu mesajları gibime geliyor, deliriyorum olum kalp hastası olacam ama kalpten ölmezsem her daim gerekli performansı gösterebilirim son performansım bile olsa. gel işte sen de gençken buluşalım. manyak etme beni 3 sene sonra karşına çıkıpta şu hesabı kapatalım desem manyak gibi görüneceğim çünkü. olay sıcak işte, demir dövülmeli tavında. neyse benim için bu olay her daim sıcak olacak.


  • Karluk  (01.09.09 02:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.