[]

Tatil Önerisi

Arabayla İstanbul'dan kızarkadaşımla çıkıp gezip görüp İstanbul'a döneceğim bir tatil istiyorum.
Çarşamba günü çıkarım büyük ihtimalle. Pazartesi sabahı işte olmak üzere.

Atıyorum biri dese ki.

Çarşamba akşamüstü çıksam, Silivri'de bir pansiyonda kalsam, ertesi gün denize girsem gezsem oraları, akşam yine çıksam, atıyorum Gelibolu'da çadırda sabahlasam, sonra Ayvalık vs. pazar akşamı da geri yola çıksam pazartesi sabah ofiste olsam.

Var mıdır aklınızda bir yol planı? bildiğiniz İstanbul'a çok uzak olmayan küçük tatil yerlerini yazsanız da olur orada konaklayacak uygun pansiyon, otel vs.de belirterek.
Ben bir yol/masraf planı yaparım.

Çok beğenirsem tek bir mekan da olabilir "git 3-4 gün kal çok iyi gelecek" dediğiniz bir yer olursa.

 
  • humin zararlisi  (30.08.09 19:06:35) 
şileye gidin. çok romantik ve güzel :) fener oteli tavsiye ediyorum.
ahanda link
www.fenermotel.com
  • asıl cap ou pas cap benim ama şifremi unuttum  (30.08.09 19:13:01) 
Çanakkale yolunu çok severim, istanbuldan çıkıp tekirdağ oradan keşan oradan sola sapın :) saros a bakın aşağı inin çanakkale, çanakkaleye gidince isterseniz assos a uğrayın, oradan da tekrar yukarı doğru, isterseniz ayvalık balıkesir bursa tarafından da dönersiniz


  • kisa  (30.08.09 19:52:33) 
bana kalırsa atla feribota bandırma ordan edremit yap.


  • huzur izlanda  (31.08.09 01:34:27) 
kisa nın önerisinin altına imzamı atarım. altınoluka da uğra ama. bozcaada da sokulur bu planın içine.


  • croupier  (31.08.09 10:08:15) 
feribotla bandırma 120 (şöför+araba) + 25 tl yolcubaşı
çok pahalıya gelir git gel 300 tl.

  • kisa  (31.08.09 11:34:45) 
mümkünse silivri' den teğet geçin. hatta selimpaşa-silivri arasına radar kurarlar, orayı geçin daha sonra hız ibresini dibe vurdura vurdura uzaklaşın. silivri' de yaşayan birisi olarak budur tavsiyem. silivri' de adam gibi pansiyon bulamazsınız, bulduklarınızda da mutlaka fuhuş vardır, denizi kötüdür, ben 6 yıldır girmem denizine.

ha bana sorarsanız direk iğneada taraflarına gidin çok uzaklaşmak istemeseniz, kıyıköy, iğneada gibi gidin derim.
  • galahad  (31.08.09 13:16:15) 
konaklamasız saroz'da birkaç yerden ( enez, erikli gibi ) sonra assos'ta 1 gece 1 tam gün, dönüşte de bozcada diye bir plan yapardım ben zamanım olsa. keyifli tatiller.


  • sonsuzvarliginhicolmamisyoklugu  (31.08.09 15:25:27) 
ağva, sapanca da seçenekler arasında olabilir. illa ki deniz olayına gireceksen ayvalık, sarmısaklı, cunda da ihtimal dahilinde.


  • prompter  (01.09.09 10:00:43) 
silivride kız arkadaşınla kalabileceğin pek bir yer yok..


  • jeanne hebuterne  (01.09.09 12:33:13) 
eceabat kum motel.

deniz, tarih, doğa hepsi var.
  • trocero  (01.09.09 13:27:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.