[]

Bir bok olmaz bizden... YARDIM.. (Caps'li)

Nasıl bir memleket bu arkadaş hayattan, yaşamaktan, nefes almaktan bıktırıyorlar insanı...
500 yıllık mektup yollamak kadar kolay bir işi beceremeyen bir devlete sahibiz. Ayda bilmem kaç para maaş alan memurlar bir mektubu 7 günde gönderemez mi? hadi gönderen sığır, devamındaki iş sürecindeki herkes mi sığır? EVET

Geçen hafta pazartesi yazılan bir resmi yazı var banka şubeme iletilmesi gerekiyor. Gel gör ki p.tesi yazılan bu yazıyı elden vermiyorlar ki iletelim. Tamam vermedin elden illa sen yollayacaksın ver bi kargoya gitsin değil mi? yoooo olmaz.
İadeli taahhütlü gitçekmiş illa. 9TL posta bedelini benden alıosan arkadaş onu benim istediğim şekilde göndermelisin. Hadi bunu da geçtim.
Ekte gördüğünüz sıralama resmi yazının tek tek geçtiği aşamaları ve tarihlerini saatine kadar gösteriyor. Ne güzel takip edebiliyorsunuz. Teknolojik devlet tabi. Daha 1.sınıftan tablet dağıtıyoruz çocuklarımıza.. über teknolojik amk..

Bak listeyi incele komediyi gör. 06'da yazılan yazı 07'de kabul edilmiş, biyerlere gitmiş ayın 09'unda dağıtıcıya ancak verilebilmiş. (Hala izmir'de tabi istanbul'a gidecek 3 gün oldu.)
ayın 11'inde çat bi İADE yazısı evrakta. ŞOK ŞOK ŞOK FLAŞ FLAŞ FLAŞ!!!
Nerde evrak İzmir'de,
Neden iade? Muhattap adreste yok!!!! (ADRESİ KENDİ ELLERİMLE VERDİM)
Amk gitmemişsin ki istanbula nerden biliosun. Hadi gittin geldin o gün ctesi değil mi? Banka ctesi açık mı olur?
Evrak detaylarına bakıyorsun, gönderen belli ayzıyor alıcı adı ve adresi kayıtlı değil sorgulama ekranında. Akıllara şu soru geliyor haliyle " Acaba bunlar adresi mi girmedi yoksa yazıyı mı okuyamadı bu dangozlar da ondan mı iletemediler..."
Şimdi ne olacak peki? Bu evrak aynı hızla 5-6 günde geri gelip yeniden düzenlenip tekrar mı yollanacak? Bu işlem kaç gün sürecek? Bu süre zarfındaki zararımı kim karşılayacak? Bu durumu nasıl aşacağız? Ne yapmak gerek. Karşımda muhattap yok şuan. Resmi daire ben bilmem verdim gitti diyor, Ptt'yi arasan kimle konuşcaksın. Vermiş bi ileti numarası gir intten sorgula diyor. Sorguluyoruz da arkadaş gördüklerimiz şoke etmekten başka bişey yapmıyor ki...

AMK böyle işin ben. Bir akıl, fikir verin..

Not: Konuyu atlaya zıplaya yazmış olabilirim sinirden deliriyorum.

 
o da bir şey mi. iş yerinin yanındaki eve ihale için davet gönderdik tebligatla. tam 40 gün sonra geri bildirimi geldi. ihale gününden 2 hafta once göndermemize ragmen ihale tarihinden 10 gün sonra teslim edilmiş.


  • difdiringi  (13.04.15 09:34:08) 
şöyle bir genel müdürü olan bir kurumdan ne bekliyordun ki?

www.youtube.com

benim kargomu kaybettiklerini 7 ayda anca kabul edip kavga dövüş tazminat vermişlerdi.
  • tolga asp  (13.04.15 09:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.