[]

ağrı diyadin olayları

çok takip edemedim, sadece bakındım ama hiç bişey anlamadım.
özet geçecek birisi ar mı?



 
asker operasyon düzenledi. hdp'de bunun provaskosyon olduğunu düşünerek canlı kalkan olmak amacıyla operasyona bölgesine gitmek istedi. asker izin vermedi ve orada çatışma çıktı. sonra hdp'liler yürüyerek operasyon bölgesine gitti, bu sırada diyadin hdp eski eşbaşkanı silahla vuruldu. 4 asker yaralandı.

olayın vahim görünen yanı, hdp'lilerin ve yaralı askerlerin beyanlarına göre tsk'nın yaralı askerleri çatışma bölgesinde bırakmaları ve adeta ölüme terketmeleri oldu. bunu hdp akp'ye mal ederek, seçim öncesi halkı hdp'den uzaklaştırarak barajı geçmemizin önüne geçiliyor diye yorumladı.

hdp dışında bir çok bağımsız aklı selim kişi de bu olayın ancak akp menfaatine yarayacağını söyleyerek aynı yorumu yaptı. görünen de hakikaten bu şekilde.
  • dahili meddah  (13.04.15 09:13:31) 
olaylarda pislikler var

katledilen savcı olayı - > ilk anda 3 kişi açıklaması yapıldı dhkpc'li sülükler için , basına yansıyan ilk haberlerde 3 sülük ve bir savcının yaralı halde hastaneye kaldırıldığı söylendi

ağrı çatışması - > 10.000 den fazla mermi yaktığı söyleniyor pkk nın, bu 25 kişilik grubun taşıyabileceğinden çok daha büyük bir rakam , olasılıklardan biri ateş açtıkları mevziye birkaç gün önceden yığınak yapılması , 7-24 termal kamera ve diğer güvenlik unsurları ile izlenen bir alanda bunu yapmak zor olsa gerek içerden birileri desteklemedikçe.

idris şahin in bir açıklaması var , okmeydanında molotoflanan otobüs ve yanarak öldürülen kadının mit tarafından öldürüldüğü yönünde !
  • sanrey  (13.04.15 09:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.