[]

Günün Sorusu ( USA Başkanlık seçimleri ile ilgili..)

Amerika Birleşik Devletleri 42. Başkanı ''Bill Clinton'dı.

45. Başkanlığa ise Hillary Clinton'un gelmesi bekleniyor.

Sorum Şu;

Hillary Clinton Başkan olursa, Bill Clinton'a nasıl hitap edilmelidir.?

First/Mr./president/...?

 
Normalde First Gentleman olmalı ama adam sonuçta eski başkan, o nedenle Mr. President demeye devam ederler diye düşünüyorum.

Edit: Eski başkan için "Mr. President" yerine "The Honorable William Clinton" diyorlarmış ve böylece Bill Clinton'ın asıl adının William Jefferson Clinton olduğunu öğrenmiş oldum.
  • a day at the races  (13.04.15 03:52:20 ~ 03:59:01) 
içgüvey


  • justinho26  (13.04.15 03:53:33) 
biji serok kılinton ya da oval ofis boy


  • survivorrebell  (13.04.15 03:58:02) 
eski başkanlara mistır prezidınt diyorlar. daha alt düzey title'lar atlanıyor bu yüzden.


  • rygard  (13.04.15 05:26:55) 
o değil de, nick offerman dediydi bi ara. "hillary seçimlerden başkan olarak çıkarsa, amerika tarihinde ilk defa iki devlet başkanımız birbiriyle sevişmiş olacak" diye.

gerisi teferruat bence, isterlerse Bill desinler, sax guy desinler, mr president desinler...
  • loveinaflipbook  (13.04.15 08:43:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.