[]

yeni eşcinsel emojiler hakkında

ne düşünüyorsunuz?

az önce tumblr'da gördüm (tumblr kapatıldı mı bu arada yahu? vpn olmadan ulaşamıyorum), amerikanlar twitter'da coşmuşlar, yok efendim gay propagandası, yok efendim çocuğumun ipodunu elinden aldım çünkü gay emojileri görmesini istemiyorum vs. var mı böyle düşünenler burada da?


 
Nereye gelmiş? whatsapp ve facebook'ta uzun süredir varlar zaten yanılmıyorsam.

Vardır tabii ki. Türkiye'de rahat %60 üstü böyle düşünüyordur.
  • nawar  (13.04.15 04:37:31) 
türkiye'de illaki var da duyuru ortamında var mı merak ettim.

ios işletim sistemine geldi kısa süre önce. el ele tutuşan iki erkek ve el ele tutuşan iki kadın vardı ama öpüşen kadınlar ve erkekler yoktu diye hatırlıyorum. eşcinsel aileler kesinlikle yoktu, ona eminim.
  • knight of cydonia  (13.04.15 04:40:03 ~ 04:40:32) 
el ele tutusan erkek degil, gay aile falan var simdi (iki baba + cocuk)


  • hot potato  (13.04.15 04:46:24) 
O insanlar varlar kimse kabul etmezse etmesin ve onlar da duygularını belirtmek için simge kullanıyorlar herkes gibi, kadın erkek çift için yapılan simgelerden çok daha fazla sayıda yapılmış olsa o zaman belki bir çift laf ederiz biz de. Hani lan bize niye yok bizim başımız kel mi diye. O kadar.


  • solfej  (13.04.15 05:01:53) 
gay evliliği ve kürtaj uzun yıllardır amerika'nın, bizdeki türban tartışmasına denk gündemi. Çok beklenmedik değil ne tepkiler ne de destek.


  • rygard  (13.04.15 05:11:51 ~ 05:12:33) 
Want2die kardes ben googleladim da gordum.


  • hot potato  (13.04.15 08:35:46) 
tumblr'da bir ara çok coşmuşlardı emojiler hep ırkçı diye. onun getirdiği bir başarının olduğuna inanıyorum. renkli emojiler de geldi.

aynı şekilde eşcinsel emojiler de bu gibi benzer protestoların ürünüdür. yani olmalı mıydı? bence ilk başta smiley mantığını çok gereksiz ilerlettiler, yani uzun bi cümle yazmamak için bir simge kullanmak değil mi emojinin amacı? duygularını bir simgyle anlatmak. kısa olsun diye. yani kim günlük konuşmasında 2 çocuklu gay aile kavramından ne kadar sıklıkla bahsedebilir ki? ya da onu geçtim? straight aile olayından bahseden var mıydı ki bunca zaman, o emojiler ne kadar kullanıldı? keşke böyle bir istatistik yayınlasa whatsapp falan da bilsek.

birileri esasen özünde çok da elzem olmayan şeyler istiyor, başkaları da zaten yapması kolay diye veriyor. oooh istedik oldu oluyor. yaşam haklarını, insani hakları almak da o kadar kolay olsa keşke, bu kadar sene geçmezdi bişeylerin kabul görebilmesi için.
  • loveinaflipbook  (13.04.15 08:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.