[]

wizz air bagaj hakkı boyutu

arkadaşlar merhaba. aşağıda fotoğrafını koyduğum küçük valiz small cabin bag yani ücretsiz bagaj hakkı boyutunu aşar mı? mezuram olmadığı için ölçemedim. bilen varsa lütfen cevaplasın, yarın uçağım var. ilk defa wizz air'le uçacağım için bilemedim.




 
nerden nereye gidiyosun bilmiyorum da cogu yerde o kadar kontrol etmezler kasma yani.


  • groove  (12.04.15 20:34:19) 
istanbul'dan budapeşte'ye gidicem. emin misiniz aşmayacağından? orda 40 euro gömülmeyelim şimdi...


  • ucankurbaga  (12.04.15 20:36:29) 
Niye wizzair sitesine bakmak yerine burada soruyorsunuz?


  • 386 dx  (12.04.15 21:02:06) 
wizzair sitesine baktım tabii ki arkadaşım. boyutları da biliyorum. mezuram olmadığı için başkalarının görüşlerini duymak istedim. mezura buldum neyse ki, ölçtüm ama 49 cm çıktı. almazlar sanırım, başka bişiler ayarlayacağım.

bir şey daha sorayım madem, online check in yok sabiha'da, yanımda bir şey yazdırıp götürmem gerekmiyor değil mi?
  • ucankurbaga  (12.04.15 21:09:40) 
a$maz gibi duruyor evet, deli gibi $i$irme ama internette a$iri efektif bavul toplama teknikleri var goz at istersen


  • jedilance  (12.04.15 22:21:15) 
aşmaz. bunu her türlü sıkıştırıp yerleştirirsin. imza: wizz airla avrupayı gezen adam


  • PoscheN  (12.04.15 23:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.