[]

Spor Aktivite Önerileri

Merhabalar duyurunun spora gönül vermiş gençleri

Bir süredir, belki birkaç ay olabilir, kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bahar yorgunluğu da olabilir, olmayabilir de. En azından günde bir saat kadar düzenli spor yaparsam kendimi daha zinde hissedebilirim diye düşündüm. Halihazırda arada koşuyorum ya da tempolu yürüyüş yapıyorum. Bunun dışında önerebileceğiniz neler olabilir? Fitness ya da pilatese sıcak bakıyorum. Hemen bir salona yazılmak yerine önce internetten birkaç program yapmaya başlasam çok mu mantıksız olur? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.


 
hayır aksine çok mantıklı olur. fitness salonuna gitmeden bence en azından bir ay kendine bir program yazıp onu uygulaman gerekir. Baktın seviyorsun, salona geçersin.


  • reavelyn  (12.04.15 17:09:29) 
yorgunluk ve halsizliği açık havada koşu ile aşarsın bence. çevremde pilates yapan herkes çok memnunum, kendimi çok iyi hissediyorum diyor ama ne hikmetse bir müddet sonra bırakıyorlar yapmayı. ben hiçbir zaman onlar gibi hissetmedim. ve ben de bir süre sonra bıraktım :)

vücutta çok sıkıntı yoksa, bir ya da daha fazla arkadaşla bisiklet gezisi yapmak da iyi gelebilir.
  • m murphy  (12.04.15 17:09:58) 
Evde yapılan programda ne motivasyon olur ne de verim olur. Ayrıca eğer bu konuda bilgili değilsen kendini sakatlaman çok olası. En iyisi spor salonuna gitmen.


  • once  (12.04.15 17:25:32) 
Saçma saat dilimlerinde çalıştığım için spor salonuna sürekli gitme şansım çok düşük. Evde pilates yapmaya niyetlenip gerekli bütün malzemeleri satın aldım. Kafama yatan birkaç video ile başladım ama hantallıktan sanıyorum biraz zorlandım. Biraz daha temelden başlamak lazımdır diye standart ısınma egzersizleri yapmaya başladım. Birkaç hafta günde 25-30 dklık egzersizden sonra temel squat ve aletsiz pilates egzersizlerine başladım. Kademe kademe gidince hem bedensel hem psikolojik olarak zorlanmadım. Şimdi pilatese devam edeceğim. Motivasyon ve verim kısmı insanın kendisiyle alakalı bence.


  • anjelique laihiala  (12.04.15 19:22:50) 
Salona yazıl, evde devamlılık zor.


  • arnold schwarzeneger  (13.04.15 09:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.