[]

[duşbeg stayla] viyana maratonuna katilan var mi?

kim ne kadar kostu? organizasyonu nasil buldunuz?
[buralar duyuru degil de soru olarak acibilmek icindi, simdi asil meseleye geliyorum]

ben ilk yari maratonumu kostum ve 2 saatin cok az üstünde tamamladim. altinda kosmama da tek engel kalabalikti. son metrelerde depar atmaya bile yer bulamadim, öyle diyim.
[simdi tebrik edebilirsiniz :)]

 
Tebrik ederim, fotoğrafını gördüm beğendim. Ne kadar tatlısın :)
Ayrıca koşu da çok renkliydi bence. Müzikler ve hava çok iç açıcıydı. Çok güzel bir güne denk gelmiş. Ve de epey kalabalıktı. Müsait olsaydım ben de katılmak isterdim. Seneye artık :)


a*
  • acelemvar  (12.04.15 17:58:56) 
@acelemvar
cok tesekkür ederim :) evet, hava epey güzeldi ama kötü yani cabuk bu kadar isinmis olmasi, yani antremanlardan alisik olunmayan bir hava. müzikler ve seyirci cok güzeldi. seyirciler seneye de böyle kalabalik olsun ama kosu yolu daha tenha ya da daha genis olsun ve beraber kosalim :)

@senialan
kostümlü kosu ifsasi yapmistim gecmis zaman olur ki :/
cok tesekkür ederim, 2 saatin altina düsmek icin de olsa kosuya devam :)
  • shi aila  (12.04.15 19:02:04) 
Bravo. Yurtdışı yarışlarından birine gitmek benim de kafamda var. 10-15k'lık kategorilerin de olduğu organizasyonlar takibimde.


  • arnold schwarzeneger  (13.04.15 10:04:59) 
@arnold
tesekkürler :) 10k icin yurtdisina gitmeye degmez bence yeaa. 15k da zor bulunuyor. benim bir sonraki yari maraton denemem bu, 2 saatin altina düsmem lazim:
www.wachaumarathon.com
  • shi aila  (13.04.15 18:11:27) 
@elitist
yari maraton her yerde sabit bir mesafe :)

  • shi aila  (13.04.15 21:28:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.