[]

Avea'ya geçecem

ayıptır söylemesi k*yarlar vodafone'a. sinirlerimi kaldırdılar ya, 1 senedir aptal yerine koyuluyorum ve aptalca şeylere para ödeyip duruyorum.

özet: numaramı avea'ya taşıcam.

1. numara taşıma işlemi ne kadar sürer?
2. avea'da interneti bol hangi paketleri önerirsiniz yeni numara taşımış biri için?

 
Bol kepçe 6gb tarifesi var 45 tl. Avea'ya geçmeden bi müşteri hizmetlerini arayın mutlaka,45 lira çok pahalı falan diyin,23 liraya kadar düşürenler var böyle fiyatı. Donanım haber ölücülerinden selam olsum herkese :v


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (12.04.15 13:25:57) 
@birfincan,

ohaaaa. avea'nın interneti çok kötü değidlir dimi?
  • kamera motor  (12.04.15 13:28:27) 
avea'nın interneti iyi çekiyor
hızlı sayılmasa da iyidir.

  • rakicandir  (12.04.15 13:48:39) 
  • spinalcord  (12.04.15 14:16:48) 
Dun aveaya gectim. Vodofone dk bile caliyor be. 4-5 gun icinde avea'ya gecer dediler. 17 lira 500dk 500sms 1gb net mi neydi.


  • termostad  (12.04.15 14:36:41) 
Numara taşıma işlemi genelde 4 günde tamamlanıyor.

Avea son tercihim olurdu. Şehir merkezlerinde iyi çekiyor, o konuda sıkıntı yaşamadım. İnterneti de hızlıydı ama farklı bir konuda sorun yaşadığınız zaman çözemiyorsunuz. Paranın üstüne yatar, sorununu çözemez. Amatör ve kötü niyetli kalıyor Turkcell'in yanında. Turkcell en azından en başında öpüyor açık açık. Fiyatları belli.
  • soft  (12.04.15 14:43:10) 
1) yeni geçtim 3 veya 4 güne geçiyor
2) sonaçtığım duyuruya bakarsan orada da yazdım neti çok kötü ve yavaş. Bodafone dan geçtim ben de ancak pişman oldum

  • filipis  (12.04.15 14:46:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.