[]

ben mi yazsam?

(git: 929002)
(git: 928991)
(git: 928040)

şu gönül işlerimin sebebi.
hala yazmadı 34 saattir iletişim içinde değiliz falan falan.
ay sinirliyim tavırlıyım falan.
çalışıyor olabilir ama bu kadar da olmaz
madem yol yapıyorsun devam et aaaa!

5 milyon hissi aynı anda hissediyorum.

ben mi yazsam?
çok mu sıkarım?

 
Nasıl yani


  • indescribable  (12.04.15 10:48:28) 
Yaz tabii ki, içine ata ata turşu gibi olacaksın yakında. Hoşlanıyorsa çok sıkmış olmazsın, sıkılmış olursa zaten hiç senin olmamış demektir.


  • aychovsky  (12.04.15 11:08:57) 
Onu anlayamadığım için kararsızım.
Bu anlamanın da yolu yok herhalde
bekliyorum da ne değişecek bilmiyorum hani şuan bekleme modunda gibi duruyor hani adım atsa tamam diyeceğim de uf gerilim saatler :( çok da modumu düşürdü bu durum.
  • indescribable  (12.04.15 11:11:48) 
Çok sıkarsın evet. 34 saat ne ki? Sevgili değilsiniz, bu kadar abartmamalı. Bir de açıkçası ben çocuğun senin kadar ilgili olduğunu düşünmüyorum bu mevzuya.


  • pike  (12.04.15 11:13:01) 
Bacım yazarsa senindir yazmazsa hiç senin olmamıştır. Sen ona ilgini belli ettiysen top onda. Gönlü varsa yazar. Elleşme bence daha. Sonra ucunu kaçırıyorsun iş tripleşmeye dönüyor.


  • Lim5  (12.04.15 11:18:26) 
kesin kadinsin ha. bu kadar dertlenen erkek olmamistir olamaz da. yazma su an hafif kafayi yemis durumdasin bence. o yuzden yazma


  • shotgunwoman  (12.04.15 11:21:25) 
Yazana kadar bekleyemiyorum sinir oluyorum yazması gerek yahu :( gönlü olmasa o kadar konuşmaz hadi konuştu diyelim balığa gitme sözü falan vermez ay bilemedim ben ya
bana mı ters bu işler

  • indescribable  (12.04.15 11:45:44) 
Gece uyudum yahu


  • indescribable  (12.04.15 13:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.