[]

U2'ya inanmak

U2 şarkılarının beğenisini bi kenara koyarsak, senelerce bono'nun küresel sermayeden faydalanışını okudum, ancak doğruluğundan emin değilim. Bunda şu var; küresel sağlık ve kalkınma için her yerde boy gösteren bir adamın, eğer doğruysa, bu nemalanışları, en pahalı tanıtımlarda boy gösterişleri ama bunu aids hastaları yararına bağlaması bana tezat geliyor. bana tezat gelen şey başkasına da tezat gelebilir tabi ama benim bahsettiğim nokta toplumsal kalkınma ve gelir de dahil adil bir bölüşüm için bağıran bir adamın buna aksi şeyleri kendi için yapması. bu konuda bu adam hakkında bilgiye sahip olan birileri var mıdır?




 
  • ron dennis  (11.04.15 23:48:30) 
roger waters'da hesapda sosyalist falan ama adamın adası var, yüksek mevkilerde yüksek bir takım adamlar var, misalen şimdi ki cumhurbaşkanı tayyip, senin benim gidip de tayyip ile bir toplantı yapmamızın pek imkanı yok, bu tür herifler yine bu tür yüksek yerdeki insanlarla konuşabiliyor ve bir takım dertleri anlatabiliyorlar, ha ne kadar başarılı oluyor o tartışılır bir konu. bu tür salon solcusu dediğimiz insanlara da ihtiyaç var yani kısaca.

birde yine arkalarında fanları olan insanların söyledikleri ve yaptıkları binlerce kişiyi etkiliyor, orada boy göstermesi bir kaç yüz bin dolarlık bağış ve bu bağışın da işlerde kullanılması anlamına geliyor. e biraz da bal tutan parmağını yalar durumu oluşuyor tabii.

adam ünlü, senin benim gibi değil, mankenlerle çıtırlarla takılmak yerine bir toplantıya gitmesi için bir sebebe ihtiyaç duyuyor.

ilk zamanlar böyle olmayabilir tabii ama zamanla değişiyor insanlar.
  • selam  (12.04.15 00:03:41) 
  • kargn  (12.04.15 01:03:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.