[]

İyi geceler duyurucular!

Yarınki planlarınız neler? Ne yapacaksınız?




 
Napim ya vizeler yaklaşıyo çalışayım diyorum biraz. Sen nabıcan abi?


  • dembedem  (11.04.15 02:05:43) 
Direksiyon sınavı var 9buçukta şimdi uykum yok, sabah da çok uykum olacak.


  • nickimin hakkini veremedim  (11.04.15 02:06:01) 
sabah uyanacam, ama biraz daha bira icecem simdi, sonra yatacam yani. balkonda sacma sapan esyalar var atsan atilmaz satsan satilmaz, kilere indirmeyeyim dedim onlari. sandik satiliyor plastik, onlardan alacam bi tane buyugunden, 30 euroymus, onlari yerlestirecem sandiga. türk camisi var kermes yapacakmis yarin. ögleden sonra oraya giderim bi iki kilo mangalda pismis et satin alirim kermeste. ama orda yemem eve getiririm evde guzel rakim var en az 5 duble cikar. raki icerim et yerim. sonra biraz lig tv falan bakarim. dus alirim aksam yine disari cikarim. sevdigim bir abi var yeni bir restaurant aldi ona söz verdim menuye ne lazim olur yazalim falan diye, ona menu yazarken bi kac kadeh daha atarim. gece belki casinoya giderim gecen aksam sarhostum para kazanmadim kaybetmedim ama zevk de almadim. o saate kadar ayik olursam geyigine gidecem iste.


  • ivettivett  (11.04.15 02:17:41) 
haa annemleri arayacam, bu hafta hic aramadim. normalde cuma cumartesi illa ararim konusuruz. uzun bacali, tas mangal aldim eve. bi ara gidip et alayim diyorum. aslinda pazar gunu mangali deneyeyim diye. ama usenirim sanirsam, pisirmek icin bi seyler almaya. calisirken aksama kadar pisiriyorum ama kendim icin eve gelince öyle icimden gelmiyor.


  • ivettivett  (11.04.15 02:21:26 ~ 02:24:16) 
boş bakkal stayla


  • golan trevize  (11.04.15 02:35:32) 
baldızın oglunun bir yaş doğum günü istemeye istemeye ona katlıcam.


  • jamswety  (11.04.15 02:39:49) 
Pisikletlen kaz daglarinda dolasicam umarsizca.


  • halitkin  (11.04.15 02:40:49) 
Yağmurluğumu giyip iklimi düzelteceğim, çünkü ben yağmurluk giyince An(a)kara'da yağış durur, fakat içimden sürpriz yapıp hırkamı da çıkaracağım, o zaman ısı normal sıcaklığın altında kalır.
En sevdiğim ayakkabılarımı giyeceğim ki caddeler kalabalık olsun ve arkamda dururken bile yürüyen merdivenden önümdeki basamağa uzanan adamlar olsun her yerde.
Onlar varken kadınlar tarafından görülme olasılığım daha da artıyor. Koyunların arasında adeta bir Akinalı Tomas bir Tesla bir Şekspir bir Şerlok oluveriyorum.
Kızlara bakıp sonra da onlara bakmıyormuşum gibi yaparak kuğul olacağım ve dolmakalemlerimle defterimi masanın birine yayıp bir şeyler yazacağım.
belki biraz yalan söylerim ve şirinleri görme ihtimalimi azaltırım.
diş telim yüzünden yiyemediğim katı besinler yerine güzel yumuşak ve sağlıklı lifli besinle coşacak, on hüseyin bolt gücünde koşacağım.
selametle.
  • kalemdefter  (11.04.15 02:56:13) 
uzun süredir ilk defa planım yok çok mutluyum.
bi dışarı çıkayım da sonrasına bakarım artık.

  • rayde  (11.04.15 03:08:16) 
doktora yeterlilik sınavının sözlüsünden kaldığım için ikinci sefere alışacağım. bu arada yazılısından da ikinci kerede geçmiştim zaten. muhtemelen okulda arkamdan "salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk yaa.." diyorlar, ama sinirimi bozmuyor, antidepresanımı alıyorum :D kesin hocam da laf sokacak bana ama du bakalım ne olacak? daha da konuşursam gg olur, en iyisi susayım.


  • pasp  (11.04.15 03:24:07) 
saat 2-3 gibi caddeye geçicem, orada bi işim var. ordan kadıköye gidip ps4 almayı düşünüyorum. ha dur ona bi soru açmam lazım şimdi.


  • safepassage  (11.04.15 09:52:42) 
Sabah işe gideceğim (işteyim), boş boş oturacağım.
Öğlen eve gidicem anneme yardım edicem.
sonra akşam üstü öğrencimle buluşucam, gelirse tabi. sonra tekrar eve dönücem, tabi bu arada 2 defa kıtalar arası git gel olmuş olacak. vs. vs.
Hayat çok güzel vapurlar falan..
  • aithra  (11.04.15 10:05:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.