[]

Binlerce erkeğin arkadaş eklediği kız

Merhaba arkadaşlar. Ülkemizi biliyorsunuz. Sosyal medyada, kızları ergenlik dönemlerinden itibaren binlerce erkek arkadaş olarak ekliyor. Bu yüzden bazı insanlar narsisist hale geliyor. Ve bu beni korkutuyor. Sevgilim olacak mesela, beni çok kolay terk edebilir, daha iyisine gidebilir veya aldatabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?




 
vazgeçilmez olacaksın... ben öyle olduğum için sıkıntı duymuyorum hiç.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (10.04.15 23:16:50) 
Ben narsisist e takıldım.o kelime başka anlamda mı narsistden


  • high hopes of the sozluk  (10.04.15 23:18:45) 
Ya şu bizim ülkede her kızın bir alıcısı var düşüncesinden vazgeçin artık. O işler öyle değil.


  • proculianus  (10.04.15 23:23:43) 
çok aşırı özellikleri olup herkesin ciddi ilgi gösterdiği istisnai kızları bir kenara koyarsak
o dediğiniz binlerce arkdaş ekleme filan gibi şeyler ortalama düzeyde olan şeyler değil- manyak olmadıkça kızlar böyle şeylerle uğraşmıyor -narsist dediğiniz kız bu hale sonradan gelmiyor, kendisi zaten karakter olarak öyle, o doğrultuda davranıyor.
n'apacaksınız zaten öyle kızı, normal bir kız arkadaş edinin, siz de normal olun kimse kimseyi kolayca terk edivermesin. Şu saatte olmayan ilişkiniz için de korkmayın.
  • niye ama  (10.04.15 23:32:14) 
valla ben etrafina işeyerek tedbirimi alip gerekli mesaji veryorum.


  • istege bagli sigortasiz  (10.04.15 23:35:15) 
bir sürü erkek arkadaş olarak ekledi diye kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaz merak etme.

high hopes of the sozluk narsist narsisistin yanlış kullanımı, ikisi de aynı şey aslında.
  • şubatsonrası  (10.04.15 23:48:17) 
Üniversiteyi okurken sınıfta 150-200kişi varsa ve sürekli yüz yüze bakıyorsan ayıp olmasın diye ekliyorsun, mezun olunca da %90'ınını siliyorsun.

Yani o eklenenlerin arasında emin ol ilgisini çeken olsa olsa 1 bilemedin en fazla 2 kişidir boşa panik yapma :D
  • neferkitty  (10.04.15 23:51:38) 
tam bi kamilsin


  • groove  (11.04.15 00:15:38) 
Bu tamamen kızın tavırları, kendini pazarlamasıyla alakalı bir şey. Sosyal medya kullanan bir kızla sevgili olabilirim, ama örneğin instagram'da takipçi sayısı, takip ettikleri sayısının 4 katı olan bir kızla sevgili olamam, olmaya da çalışmam. Çünkü o kız büyük ihtimalle egosuna aşırı düşkündür ve onunla hesapsız, samimi bir ilişki yaşayabileceğimi zannetmiyorum.

Bu çok fazla takipçisi/talibi olması durumu da sadece güzellikle alakalı değil. Çok güzel kızların gayet mütevazı yaşamlarını gördüğümüz gibi, vasat kızların peşinde koşan yüzlerce erkek olduğunu da görüyoruz. Üzerinde çok fazla ilgi olan her kızı tek kalemde çizmeyeyim ama, bu durum kızların kuyruk sallaması ile fazlaca ilintili bir mesele.
  • long live rock n roll  (11.04.15 03:12:23) 
Yoo hiç de o kadar ekleyen olmuyor. İstesem de aldatamam ayrıca, çünkü yazan yok asfgsf benim gibi de var da sizin dikkatiniz hep o tür kızlarda olduğu için farkedemiyorsunuz. Selaaaaam


  • mandalina kokusu  (11.04.15 11:58:08) 
bahsettiğin tipler sosyal medyayla kafayı bozmuş ruh hastası kekolar oluyor. onlara aşık olmaktan kork bence, seni aldatmalarından değil. en büyük derdi attığı twit ya da takipçi olan tipleri öyle herkes ekler. bu tip problemleri olmayan, zeka seviyesi normal olan kadınlar da her gün yüzlerce arkadaşlık teklifi alabilir ama bakmadan reddediyorlar genelde.


  • der meister  (11.04.15 12:00:49) 
Terk ederse eder, başka bir dolu kız var. Kafanı böyle şeylerle yorma.


  • arnold schwarzeneger  (13.04.15 10:33:48) 
senin güven sorunun var bence :)

Beni de bazı yerlerden birçok kişi takip ediyor, bu benim her an aldatabilir olduğum manasına gelmez ki :D
  • aithra  (13.04.15 14:11:12) 
yerini kadının yerine koyarak hareket et bak neler değişiyor.


  • dirildimde geldim  (17.04.15 23:38:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.