[]

fuckbuddy sorusu, nedir ne değildir

Er kişinin niyetinin bu yönde olduğunu nasıl anlarsınız? Ya da dişi kişinin?
cinsiyet ve yaş belirtirseniz sevinirim.


Ayrıca fuckbuddy lik durumda hisler tamamen OFF durumda his derken aşk bağlılık sevgi gibi dimi?

 
20 yaşında bir er kişi olarak, açıkçası dişi kişi "fakbadi olalım" dese bile anlamam sanırım. ama fakbadiliğin bu kadar robotik bir şey olduğunu düşünmüyorum. iyi anlaşan, duygusal birlikteliğe sıcak bakmayan ve birbirini çekici bulan kişiler genelde fakbadi oluyor. yani fakbadilik "bu akşam 8'de seks yapalım" gibi değil de, "bu akşam takılalım, seks de yaparız" gibi sanki. bence öyledir yani, öylesi daha mantıklı.

dolayısıyla bence bir adam bir kadınla ya da bir kadın bir adamla iyi anlaşıyor, ara sıra-sık arasında bir seviyede görüşüyor ve ona cinsel anlamda ilgi duyduğunu belli ediyorsa (şakalar komiklikler yoluyla vs) ama duygusal anlada pek yakınlık hissetmiyorsa fakbadi olmak niyetindedir. olabilir.

benim bir eski sevgilim vardı mesela, ilişkimiz biraz ciddiyetsiz olmuştu. istediğimiz o duygusal, güçlü bağı kuramıyorduk. görüşüyorduk, birbirimize ilgi duyuyorduk ama sevgili de olamıyorduk. hah işte o zaman diyorduk fakbadilik müessesesine mi geçsek ama uzak mesafeydi zaten olmadı tabii bir halt.

son olarak ben fuckbuddy'lik durumunda hislerin tamamen OFF olduğunu düşünmüyorum. sadece cinsellik amaçlı biriyle konuşma motivasyonu bulamazdım ben açıkçası. tamam arada alevli bir aşk yok, ilgi yok, sevgi yok ama arkadaşlık bile olsa bir şey var yani. öyle komple sıfır, bam bam bam seks hadi baybay şeysi olmaz bence. gerçi bilmiyom belki oluyodur, duygusal adamım ben selam verseler evlilik teklif ediyorum. ama bana mantıksız geliyor.
  • der meister  (10.04.15 22:51:39 ~ 22:57:01) 
Görüşüldüğünde fazlaca samimiyken(yani), görüşülen günler dışında hiç iletişim yoksa, özel hayata dair çok fazla detay bilinmiyorsa veya anlatılırken umursanmıyorsa o kişi/kişiler ilişki istemiyordur.
25K

  • ay nov kung fu  (10.04.15 22:54:19) 
Ben biriyle yattıktan sonra ondan hoşlanırsam bunu dile getiririm. Hoşlanmadıysam da yatmaya devam ederim, şayet o da devam etmek istiyorsa. Sadece cinsellik paylaşmak demek illa hoşlanacaksın demek değil. Görece çirkin, sevgili olmayacağın, hoşlanmadığın bir kadınla yatakta gayet güzel zevk alıp cinselliğini doyurabilirsin. Aynısı erkek için de söylenebilir.

Ha diyelim ki hoşlanmadım, yatmaya devam etmek istiyorum. Onun hoşlandığını fark ettiğim an da sevgili olmayacağımızı ima ederim. Sevgili olamayacağımızı anladığında yatmaktan vazgeçerse de yapacak bir şey yok, yolu açık olsun.

Fuck buddy nedir? Canın seks istediğinde arayıp buluştuğun, seks yaptığın, bir dahaki sekse kadar arayıp sormadığın insandır. Kiminle ne yapıyor bilmezsin, oturup dertleşmezsin, kıskanmazsın, arkadaşlarıyla tanışmazsın, hayatına girmezsin. Bunlara hakkın yok yani. Yataktan yatağa buluşursunuz. Taraflardan biri görüşmek istemediği zaman da olay çıkarmadan uzaklaşırsınız.
  • yirmisantim  (10.04.15 22:57:28) 
30 erkek.
Kadin seni onun himayen altina istemiyor ve bunu acik acik dile getirebiliyorsa fuckbuddy olmak istemektedir. Yok bunu imali bi sekilde anlatmaya calisiyorsa sevgililik icin kasiyordur.

  • isott  (10.04.15 23:21:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.