[]

Adam beni ağır s.klememiş doğru mudur?

Yazlıktan bir komşumuz var. Bu sene taşındılar. Bu adam bloomberg business'da çıkacak seviyede bir genel müdür. Yazın havuz başında falan bu adamla samimi olduk. Beraber 1-2 yere gittik hatta tavırları falan bana karşı çok babacandı. Tavla oynadık çay içtik vs. Eşi benim üniversiteden mezunmuş onunla da baya muhabbetim vardı.

Ben de son sınıfa geçmiştim o zamanlar. Neyse bu adam gitmeden önce bana telefonunu verdi iş güç ararsın diye ki ben istememiştim telefonunu. Bana yardımcı olur diye çok sevinmiştim tabi.

Neyse kış geldi son sınıfta bu adamdan iş konusunda biraz yardım istemek için aradım. Ya senin bölümün genetik olduğu için sana ancak bir şirketin pazarlaması falan olur o yola yönel cv'ni yolla bana 1-2 yere atayım bakalım bir şeyler çıkacak mı ama çok rakibin var hiç zannetmiyorum falan dedi.

Sonra ben bu adamın genel müdür olduğu şirketi inceledim baktım ki bünyelerinde küçük çaplı bir ilaç firması da var. Tekrar aradım z abi benim bölüm ilaçla da alakalı ilaç sektöründe de staj yapabilirim dedim. Adam da bizim bir ilaç şirketimiz var ona ileteyim cv'ni diyip bir daha da aramadı.

Ve aylar geçmesine rağmen ne arayan ne soran var.

Ki ben çok iyi biliyorum bu adam yazın türkiye'nin en meşhur ilaç firmalarından birinin genel müdürüyle telefonda konuşuyordu.

Ben bu olaya çok bozuldum ve üzüldüm sizce bu herif bana neden böyle bir kazık attı?

 
adamın aklına bile gelmemişsindir, siklememiş evet.


  • medievalman  (10.04.15 21:25:54) 
yav peki bu adam acayip iyidi bana sikko bir staj ayarlaması bile bir telefonuna bakmaz mıydı?


  • habib  (10.04.15 21:27:23) 
yaz aşkı olmuş sizinki.


  • ludovico  (10.04.15 21:27:49) 
kesinlikle istese ayarlardı. adam sallamamıs, üzgünüm:( benim kuzenimin kocası aynen buyuk bi şirketin mudurune iletmişti cv.yi. adam beni tanımadıgı halde enişteyi sevdigin o hafta gorusmeye almıslardı, bana uygun pozisyon yoktu ama ellerinde ne varsa sunmuslardı. olmadı sonra :)

üzülme senin kısmetin de bi yerde bekliyordur, bu amca yalanmış.
  • art vandaley  (10.04.15 21:31:13) 
adam istedigini yaptirabilir ama senle harcamak istememis o hakkini.


  • kurnaz  (10.04.15 21:36:21) 
:D hep merak ettiğim konuydu bu hacı. yazları ben de 5 yıldızlı hotellerde çalışırım, oda+kahvaltı 1000lira olan yerler. ne kartlar topladım dünyanın her yerinden nedense hiç aramadım. diyorum ki keşke arasay mıydım :D en azından ben siklemedim diye avutuyorum kendimi :D


  • VickVickyVale  (10.04.15 21:39:05) 
Ağlamayana meme yok. Yapış yakasına, ara, istekli olduğunu göster. Ne kaybedersin ki? Belki kazanırsın.


  • yirmisantim  (10.04.15 21:41:12) 
yaz aşkı olmuş cidden, bana da denk gelmişti benzer bi dayı. kendisi edirne ticaret odasında baya daşşaklıydı ismini felan arattım sonra neymiş bu diye. numarasını felan verdi. benzer duruma düşeceğim için arayıp geri dönmedim. zaten sonra okul değiştirdim gerek te kalmadı


  • masa penisi  (10.04.15 21:43:12) 
Unutmuştur.


  • aithra  (11.04.15 10:52:06) 
dostum daha öncede yazılmış gerçekten ama adam seni siklememiş ancak sonuçta adam ile muhattapsın tekrar tekrar sor ama kendini acındırma benim için önemli kariyerimde bir basamak falan de o kaçsın senden sen ne kaçıyorsun. söylediğin gibi de biriyse eğer babacanlık + başarılı sonunda yapacaktır diye tahmin etmekteyim. bazıları dürtmeyle çalışır kendimden biliyorum.


  • lord midnight  (11.04.15 13:43:05) 
bence bir kez daha hatırlat derim, genel müdür gibi pozisyondaki insanlara bu tarz istekler çok oluyor. unutabiliyorlar.


  • hasansabbah  (11.04.15 14:15:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.