[]

İspanyolca Kitap

ispanyolca öğrenmek isteyen birisine tavsiye edebileceğiniz kitap var mıdır?




 
24 Saatte Ispanyolca diye bir kitap var, fena degil gibi. Elimde iki kitap var, gonderebilirim.


  • aychovsky  (10.04.15 18:55:05) 
ezbere dayalı değil de dilbilgisi altyapısı oluşturacak kaynaklar seçmenizi tavsiye ederim .


  • sibertenik  (10.04.15 18:57:21) 
fono yayınları'nın ispanyolca dilbilgisi kitabı var. ben kullanmadım ama gözüme çarpmıştı. bir ona bakın isterseniz. d&r'larda bulup inceleyebilirsiniz.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (10.04.15 19:01:07) 
Kitabin olayi ezber degil, sadece 24 unite oldugu icin 24 saat. Her unitede bir gramer konusu oluyor. Bir ton da bosluk doldurmali veya cumle kurmali egzersizi var. O yuzden tavsiye eetmistim. Yoksa gazete eki gibi bir kitap degil, 350 sayfa kitap, cogunlugu gramer.

edit: Bahaneyle kitabi aciklamis oldum.
  • aychovsky  (10.04.15 19:02:09 ~ 19:05:29) 
o kitabı yazdığınızı sonradan gördüm. aynı anda yazmışız herhalde . genel bir tavsiyeydi sadece.


  • sibertenik  (10.04.15 19:04:46) 
eğer ingilizce biliyorsan ve penguin books'un ispanyolca gramer kitabını bulabilirsen kaçırma. abebooks.com'u falan arat bi, vardır mutlaka (zamanında rusça gramer olanını aldım ve öğretim açısından şu ana kadar gördüğüm en iyi gramer kitaplarından biri).


  • lesmiserables  (10.04.15 20:58:42) 
www.amazon.com

www.amazon.com

elimdeki kitaplardan en iyi ikisi bunlar, tr'den de alabileceğin yerler olabilir pandora falan. ingilizcen fena değilse önerebilirim, yerli istiyorsan da inci kut'un yoğun metotla ispanyolca'sı var ama bi yerden sonra sıkıcı bir hal alıyor.

bir de sadece ispanyolca olarak da hocamın önerdiği gramatica de uso del espanol var, o da iyiymiş, yeni yeni bakıyorum.
  • sheeper  (11.04.15 22:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.