[]

Kamera bazlı telefon

fiyat aralığı vermemekle beraber, istediğim şeye en ucuza ulaşacağım telefon arıyorum.

oyun oynamıyorum telefonda, performans derdim yok. sadece twitter, wassap, facebook, instagram. düz kullanıcıyım yani.

tek derdim, ön kamerası ve arka kamerası çok kaliteli bir telefon arıyorum.
ben kamerası, özelliklerinden daha kaliteli bir telefon olabileceğini düşünmüyorum gerçi ama belki vardır "bunun kamerası süper ama özellikleri okadar iyi değil" diyeceğiniz bir telefon.

not: android şart değil, wp de kullandım memnundum.

 
Xperia z3


  • diss0640  (10.04.15 16:13:43) 
xperia z3 compact


  • VickVickyVale  (10.04.15 16:21:54) 
ön de kaliteli olsun diyorsan en önemli seçenek şu oluyor:
www.youtube.com

ama genel olarak en iyi kamera en son çıkan en pahalı telefonlarda oluyor, ultimate kamera performansı için onları düşün derim. arka kamera en ucuza ulaşayım diyorsan da z2 compact derim, z3'le aynı kamera-daha ucuz.

wp olarak lumia 1020 hala piyasadaki en iyi kameralı telefon. 930 da iyidir, ön kamera performanslarını bilmiyorum yalnız.
  • baba jo  (10.04.15 16:30:02 ~ 16:31:19) 
Ben de 930 veya 1020 önerecektim ama ön kameraları pek iyi değil.

930'un kamerası ile alakalı şöyle de bir durum var hatta.
m.teknokulis.com
  • teritori  (10.04.15 18:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.