[]

lens - air optix night and day aqua

ilk defa lens kullanacağım doktorum air optix night and day ' i önerdi. internet sitesinden alacağım. yalnız, linkteki yerde, 1 kutuda 6 adet (blister ambalajda) yazmış. bu 6 aylık mı oluyor yoksa ayda 6 kez mi değiştiriyoruz?

bu arada benim iki gözümde aynı derece olduğu için tek kutu alabilir miyim?

www.lensmarket.com

 
Her bir lensin bir aylık kullanımı var toplam 6 adet 6 ay yapıyor. Doktorun önerdiği marka lens çok efsanedir bir gün gözüne tak bir ay sonra çıkar. Sözlükten falan bilgi alabilirsin bayaa iyi o lensler. Ben gözümün bozuk olduğunu unutmuştum o lensler yüzünden :) gözünde hiç hissetmiyorsun vs


  • the reci  (10.04.15 13:02:57) 
6 adet 6 ay yapiyor ama sen cift kullanacagin icin 3 ay gibi dusunebilirsin. ben de ayni markayi kullaniyorum the reci'nin soyledigi gibi acayip rahat lensler. gozumde var mi yok mu bilmiyorum bile. kesinlikle tavsiye ederim.


not: tabii sen takip 1 ay boyunca cikarmamazlik etme. her gun cikar. ben ilk zamanlar baya zorlaniyordum takarken, simdi kendi kendime bir yontem gelistirdim 10 saniye suruyor takmam.
  • fraise  (10.04.15 13:06:17 ~ 13:06:55) 
bir kutuda 6 lens. bir tanesi bir aylık. seninkiler iki göz için tek numaraysa bir kutu lens 3 ay kullanabilirsin. evet gözünde unutursan bile rahatsız etmez. çok iyi lenstir ama yine de sen zorunda kalmadıkça geceleri yatarken çıkar, lens suyuna koy, sabahları tak. lens suyunu da sık değiştir.

lens almak için lensmarket de iyidir. al buradan fiyat da iyidir hemen de gönderirler.
  • kaputt  (10.04.15 13:15:33) 
lensmarket deneme lensi de gönderiyor. lens ne kadar efsane de olsa her lens her göze uyum sağlamayabiliyor. bence deneme lensi iste, bir hafta denedikten sonra al.
ben de takıp 2-3 hafta çıkarmıyordum ama geçen hafta kontrole gittiğimde doktor "gözün ağzına sıçmışsın, oksijensiz kalmış. her gece mutlaka çıkar, hatta evdeyken gözlük tak bir süre" dedi. Göz kuruluğuna sebep oluyor ve göz kuruluğu da gözü enfeksiyona müsait hale getiriyor. ben uyarmış olayım.
Söylediğin lens de "aylık" lensler grubunda, geceleri çıkarmak koşulu ile 1 ay kullanabilirsin. sonra atıp yenisini takman gerek. Lens solüsyonu olarak da biotrue güzel, onu kullan.
  • animalman  (10.04.15 14:26:57) 
4 sene boyunca hepsini kullandım. en rahatı, kolay çizilmeyen ve dayanıklısı zeiss marka lenstir. 1 aylık kullanman gereken lensi iki ay bile kullanabilirsin. air optix i ise ikinci haftasında çöpe attığımı bilirim.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (10.04.15 21:05:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.