[]

ak partiye oy verecekler

var mı aramızda şunu izledikten sonra nasıl hissediyorsunuz?
cidden sormak istiyorum bir kaçına
youtu.be


 
koyu ak partili bi arkadaşımla bu konu üstünden baya bi tartıştık, sonuç nato mermer nato kafa.. bu olayın sadece suriyelilere değil bütün yabancılara da uygulandığına inanıyor. yös felan yok ona göre zaten


  • masa penisi  (09.04.15 17:13:08 ~ 17:13:37) 
ak partiye oy veren adamla tartışmaya girilmez. ne söylersen söyle laf anlatamazsın daha da ısrar edersen sinir krizi geçirirsin. sanki büyü yapılmış gibi ölümüne savunuyorlar.


  • bacardicola  (09.04.15 17:27:35) 
şurada düşüncelerimi yazdım. insanlarda irrasyonal tercihe sebep olan bir çok durum var ve maalesef tek ilacı eğitim

eksisozluk.com
  • spankenstein  (09.04.15 17:28:07) 
geçen gün bir kafede şahit olmuştum adamın teki akp'yi savunuyordu yanındakiler de işte bir bir anlatıyordu falan. adam durdu hiçbir şeye cevap veremedi ve : "size ne ya kime verirsem veririm, bi sebep olmasına gerek yok" dedi.
aynen böyle dedi:d
garip
  • wild honey suckle  (09.04.15 17:37:13) 
vay anasını ya boşuna okuduk sınava hazırlandık ya da hazırlanıyorlar derim.

akp yanlısına bişe anlatamıyorum ne desem yol yaptı şunu yaptı bunu yaptı diyor ama getiri götürüsünün kat be kat altında. al kaç saat elektrik kesintisi yaşadık 2015 yılında olacak iş değil. liseye başlamadan tak diye liseleri 4 yıl yaptılar yetmedi uygulanan sınavı tak değiştirip iki aşama yaptılar şimdi ise dersaneleri kapatıp dersaneden bozma okullar yılda 20 bin istiyor falan falan. bunları anlatsan tek tek alacağın cevap aynı.
ne söylersen ne gösterirsen nato kafa nato mermer
  • indescribable  (09.04.15 17:57:33) 
İzlemedim ama napacak, bir tarafta dinini koruduğunu sanan insanlar. Diğer tarafta Chp yükselirse güçlenirse yine eski faşizmin geri geleceğini yükseleceğinden korkanlar. Haksız da değiller. Türbana karşı duruş, Kürtlere bakış. Akpliler koyundur tarzı iğrenç elitist üstten bakışlar. Akpliler koyundur deyip benim taptığım adamı bakın da örnek alın tarzı şeyler.

O kadar olaya rağmen bu kadar yüksek oy alabiliyorsa, ya çalıyor, ya çok iyi halkın bynine girmiş, ya da gerçekten chpden o kadar nefret ediyorlar ki %25ler 30ları geçemesin istiyor ya da hepsi.

Ona oyh verse etraf Tayyiplelşiyor, öbürüne oy verse Atatürkleşiyor, öbürüne verse farklı şeyler.
  • Cursed Chico  (09.04.15 18:23:54) 
bir nevi misyonerlik faaliyeti. suriyelilerin bir zaman ülkelerine döneceklerini düşünüp atılan bir adım bu bence.
neden akpye oy verir?
akp ye oy vermese kime verecek. alternatif bulamamak da olabilir.
bundan 10 sene önce aynı sınava girip kat sayı mağduriyetinden okula alınamamanın getirdiği endişe de olabilir,
akpye oy vermeye yönelten güdüler.
  • doktor z  (09.04.15 18:50:12) 
Ülke gelişiyor anlamıyorsunuz.. Bakın bugün Almanya'da büyük bir azınlık var Türkler, Fransa'da büyük azınlık var Araplar, İngiltere'de Pakistan, Hindistan kökenliler.. Muasır medeniyetler seviyesine çıkıyoruz çok şükür.


  • feel the blanks  (09.04.15 20:26:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.