[]

Sosyalleşmek

okul hayatının bitmesi ve işsizliğin getirdiği ağır yalnızlık içerisindeyim dostlar. az ama eski ve sürekli görüştüğüm dostlarım var ancak aynı insanlarla aynı muhabbetleri etmekten usandım.yeni insanlar tanışmak farklı şeyler görmek istiyorum biraz değişmek için adım atmalıyım ama nasıl? 23 E

kursa yazılma fikrini siz söylemeden önce yazayım işsizliğimden ötürü şu an mümkün değil.
hobbilerle ilgili bildiğiniz toplululuk var mı? veya yeni hobiler edinebileceğimiz ve bilgi paylaşımı vs yapabileceğimiz.

her türlü öneriye açğım.

 
doğa yürüyüşlerine gidebilirsin.


  • teknikekip  (09.04.15 17:09:07) 
www.toplanzi.com

ve en değişik olasılıklar için
www.zumbara.com
  • jesterdvine  (09.04.15 17:19:34) 
Kedi edin.
(ahahahah)

  • aithra  (09.04.15 17:21:44) 
Okul hayatının bitişi 31 le dolu bir hayatın baslangıcı demektir.Kutlu olsun!

Bisiklet edin, bisiklet gruplarına takıl.

TOplanzi.com güzeldir.
  • anonymice  (09.04.15 17:25:27) 
couchsurfing olabilir, host olayına girmesen de bölgendeki etkinliklere katılırsın. yazıldığı gibi meetup toplanzi benzeri siteler de yararlı oluyor o konuda. bir de şahsi tavsiyem özellikle yalnız yaşıyorsan akşamları evde kalma, dışarı çık ve tek başına canlı müzik/konser izlemeye git buralarda da alakalı alakasız çok insanla tanışma şansın oluyor.


  • gizemlikovboydankacankertenkele  (09.04.15 18:49:36) 
Ucretsiz kurslar vardi onlar olmuyor mu?


  • istege bagli sigortasiz  (09.04.15 18:55:40) 
ankaradaysan cankaya belediyesinin milyon tane ucretsiz kursu var, mesela ben nisan sonu bahcivanlik kursuna katilicam, 1 hafta suruyor, son gun pratik yapilacak, son zamanlarda kafayi yesillikle bozmus bir insan olarak baharin gelisini en guzel boyle kutlarim :)
yine cankaya belediyesinin ucretsiz festivalleri oluyor, gelcek haftaydi galiba yunan filmleri festivali var. var da var yani.

  • mavicorap  (09.04.15 19:39:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.