[]

elmacık kemiğim ağrıyor

merhaba.

2 gün önce başladı. önce hafiften gözüm de ağrıyordu, şimdi sadece altındaki kemik sızlıyor. bunun sebebi ne olabilir? ve olur da çok ağrırsa, ne doktoru ilgilenir bununla?

hiçbir yere vurmadım, ondan eminim. sarhoşluk, spor vs. olmadı yani. evdeydim sürekli.

teşekkürler.

 
Sinüs tıkanıklığı olabilir mi? Mevsimsel bir hastalık veya soğuk almaktan olabilir.


  • afush  (09.04.15 13:12:26) 
uykudayken bir yere çarpmış olabilirsin belki. ya da aynı evde yaşayan başkaları varsa onlar bir şekilde çarpmış olabilir mi acaba?


  • loveinaflipbook  (09.04.15 13:17:10) 
@afush 1 haftadır ilaç kullanıyorum antibiyotik vs. soğuk algınlığı için. bugün de burnum tıkandı biraz. olabilir belki, teşekkürler.

@loveinaflipbook uykuda çarpmış olmam çok zor özellikle orayı. kafa atmam lazım bi yere. :) birlikte uyuduğum birisi de yok.
  • i was me but now he s gone  (09.04.15 13:27:33) 
geçmiş olsun. sinüzit kesin. buhar soluyun. kaynayan suya başınızı eğip 10 dakika soluyup 15 dakika ara verin. sonra tekrar 3 tur yapın bunu.


  • nick konusunda kararsizim  (09.04.15 13:33:32) 
@nick konusunda kararsızım teşekkürler, akşam deneyeceğim.


  • i was me but now he s gone  (09.04.15 13:57:08) 
topuğunuzun üstünde zıplayın, orada daha kuvvetli bir acı hissederseniz, %101 sinüstür. geçmiş olsun.


  • fucking machine in my head  (09.04.15 14:12:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.