[]

Şalazyon (Arpacık) Ameliyatı olan var mı?

selamlar,
göz kapağımda iki aydır geçmeyen ve artık kistleşmiş olan bölgeyi şalazyon ameliyatı ile aldırdım, yaklaşık bir hafta oldu ama hala göz kapağım çok şiş ve morarmış bir görüntü var, aranızda bu ameliyattan olan var mı, olan kişiler daha sonrasında neye dikkat etti?



 
benim eşim oldu. zamanla geçti kendi kendine. o da uzun süre mor ve şiş gezdi. doktorun verdiği merheme damlaya devam ettik. başka ekstra bir şey olmadı. doktor bunun normal sürecini anlatmadı mı size, normaldir demiş olmalı bir haftada tamamen iyileşmemesi? ama yine de çok rahatsızsanız bir daha gösterin doktora.


  • kaputt  (09.04.15 12:22:17) 
Ben oldum ama bende böyle bir şey olmadı ertesi gün bile şişlik yoktu fakat yine de normaldir.
damla+merhem +1
Bir de sıcak pansuman yap demişti doktor.
havluyu sıcak suya batırıp gözüne bastırıp bastırıp çekeceksin. (kapalıyken tabi)
  • neferkitty  (09.04.15 12:24:19 ~ 12:25:10) 
iki kere oldum, iki gözümde de çıktı farklı zamanlarda... yani çok da dikkat ettiğimi hatırlamıyorum belli bir süre bandajla dolaşıyorum sonra çıkarıyorum görece elimi kolumu vs uzak tutmaya çalışıyorum bölgeden. ne bileyim yeni doğmuş bebek gibi temkinli yaklaşıyorum ameliyat bölgesine mikrop kapmasın diye. sonrasında zaten yavaş yavaş bu rutinden çıkıyorsun her şey normale dönüyor. bir hafta sonrasında şişlik normal mi hatırlamıyorum da ilk safhada bende de vardı evet, ama bi haftaya geçmemesi garip geldi


  • neseranni  (09.04.15 12:59:49 ~ 13:00:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.