[]

masaüstü, laptop, konsol paradoksu

merhaba,

yakın zamanda masaüstü laptop veya konsol almayı düşünüyorum.

üçünü alamayacağıma göre en mantıklı seçeneği seçmeliyim.

konsolu tvye bağlayarak sağlam bir alternatif yaratabilirim, öte yandan evdeki bilgisayarın özellikleri tarih oldu yenilemem gerekecek laptop almayı düşündüm ancak masaüstündeki konforu bulamayabilirim.

soru şu; özellikler yüksek olan bir laptopu alarak tvye bağlayarak konsol kadar verimi alabilir miyim ?

 
tek başınaysan laptop almak mantıklı. ancak topluluksanız konsol tercih edilmeli.


  • bomcu onurun bomu  (09.04.15 11:21:49) 
görsel olarak rahat rahat verim alırsın. hatta alacağın pc sistemine göre alasını alırsın. Bir de güzel bir gamepad aldın mı tadından yenmez. 3 yıl önce ps3'mü satıp laptop kullanmaya başladım oyun mevzusu için. gram pişman değilim. Konsolun özlediğim bir kaç özelliği; kullanım kolaylığı (oyun kurulumu, arayüz kolaylığı vs) bir de bazı exclusive oyunlar. onun dışında gayet memnunum ve kesinlikle konsolu aratmıyor hem yeni hem de eski nesil konsolları.


  • borumu  (09.04.15 11:26:19) 
hocam ben asus g571jt ustune de logitech g13 vs g502 aldim. keyfimden oluyorum.
canim sikilinca televizyona bagliyorum. hatta televizyonu extension olarak kullanip orda full hd program izlerken laptop ekraninda ultra ayarda grinding falan yapiyorum. oyle yani. tabi maliyeti epey yuksek oldu.

  • brawler  (09.04.15 13:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.