[]

doğum günü hediyesi

haftaya nişanlımın doğum günü, çalıştığım için maalesef doğum gününde yanında olamayacağım. telefonu çok eski olduğu için telefon almak istiyorum doğum günü hediyesi olarak. hangi siteden almalıyım ? türkiye garantili olsa daha iyi olur.

telefon olarak da xperia z2 compact düşünüyorum.

bir de tam doğum gününde eline ulaşmasını isterim telefonun. ne yapabilirim bunun için ?

teşekkür ederim.

 
hepsi buradadan almıştım ben anneme telefonu gayet iyiydi karo süreci


  • 65 derece  (09.04.15 10:01:04) 
Aslında hediye cok da önemli değil, o gün yanında olsaydınız keske. Aksi takdirde o gün kendini cok özel hissettirecek sekilde davranmanız bile yeterli.
Özellikle doğum günleri yıl dönümleri gibi ikiniz için anlamlı günlerde lütfen birbiriniz kırmayın.
Cevaba gelirsek, biz vatanbilgisayardan almıstık. Hepsiburadan da bilgisayar almıslığım var. 2sinde de bi problem yaşamamıstım.
  • purplee  (09.04.15 10:01:49) 
Maalesef yanında olamayacağım, en çok istediğim şey buydu ama imkanlar el vermiyor. Ço teşekkür ederim ikinize de.


  • sen olmayan cocuk benim  (09.04.15 14:45:01) 
vatanbilgisayar kargo konusunda sorunlu. bence en garanti yolu önce size yollamaları kargoyu ya da sizin gidip mağazadan almanız, sonra sizin ertesi gün ulaşacak şekilde. kargolamanız. ancak bu şekilde o gün eline ulaşmasını garanti edebilirsiniz.

(vatandan geçenlerde üç ürün aldım üçü da farklı zamanlarda farklı yerlerden geldi. stok nerdeyse ordan gönderiyorlar. biri avcılardan biri adanadan geldi mesela :D)
  • pokerface  (09.04.15 15:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.