[]

kafam bozuk yurtdısı gezisi iyi gelir mi? fobiler, kaygılar falan

son dönemde bir anksiyete hasıl oldu. yani kendimi bildim bileli vardı ama yasadıgım bikaç saglık sorunu, iş/özel hayat mevzuları derken kendini aştı biraz. bi sure once işten ayrıldım, bazen gunlerce evden cıkmıyordum. hazır vizem varken ucak bileti aldım, ama şimdi gunler yaklastıkca ucmaktan ve yabancı bi ulkede olmaktan, orda bi saglık sorunu yasamaktan inanılmaz korkmaya basladım(yalnız olmicam bu arada). hatta bu ucus korkusu öyle ki en son 1.5 yıl önce cok uzun ve korkulu bi ucus yapmıstım, sonra da inat ettim binmedim ucaga.

şimdi 2 secenegim var, ya tırsıp evde yakın cevremde takılmaya devam edicem; ya da aşırı aşırısı korka korka ucaga bincem ama ya korkudan kalpten gidersem diye ciddi ciddi dusunuyorum. korkularımızın ustune gitmek mi, yoksa biraz daha zamana bırakmak mı?


 
sağlık sorunun nedir bilmiyorum, geçmiş olsun. ama yazdıklarında kendimi gördüm diyebilirim. bende de var olan anksiyete sağlık sorunu yüzünden coştu, ilişki desen zaten sıfır insanlarla, gece uykumdan uyanır hale geldim kafayı yeme noktasında.

ancak ben şu an uçağa binip bir yerlere gidebilmek için çok şey verebilirdim. hareket kabiliyetini ciddi anlamda kısıtlayan ciddi bir rahatsızığın yoksa bas git bence, kafan dağılır. anksiyete üzerine gidildikçe çözülebilen bir şey. ben dışarı çıkmadan önce duş almak için bile 2 saat düşünüyorum. dışarı çıkmazsan öleceksin desinler, yine çıkmamak için bahane üretirim. o kadar berbat hissediyorum. ama çıkınca hepsi geçip gidiyor. sende de öyle olur. uçağa binince, insan içine karışıp kafanı biraz uzaklaştırınca "oh be dünya varmış" dersin.

uçak çok güzel bir şey. sırf uçağa binmiş olmak için günübirlik istanbul-izmir-istanbul falan yapmayı düşünüyorum ben parayı denkleştirince, ya da yurtdışına çıkmayı, eğer o kadar biriktirebilirsem. imkanım olsa sürekli uçağa binerim, sırf kafa dağıtmak için.
  • der meister  (09.04.15 02:54:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.