[]

Fren Disk ve Balata Değişimi

Honda civic hb 2011 model aracimin 60 bin bakiminda yetkili servis artik fren ve balatalari degistirmemi tavsiye etti. Cikardiklari fiyat 1100 tl. Orijinal olmayan parcalarla bu isi yapabilecek ve yetkili olmayan honda bostanci ikiler servisin verdigi fiyat 550 tl.

Dışarıdan istediğim güvendiğim markayı alsam ve taktırsam dedim. Olmaz biz kendi E-disk marka disk ve MGA marka balata takıyoruz güvenilirdir dediler.

Bu markaları biliyor musunuz? Ne yapsam?

 
markayı bilmem ama servisler felaket kazıkçıdır sakın oralara gidip bayılma bu paraları . sanayideki hondacılara git. hiç bir sıkıntı yaşamazsın emin ol. ankaradayım 2011 hondam var ve hiç yetkili servise sokmadım hep sanayideki hondacılarla hallettim.


  • emreozb  (08.04.15 19:16:12) 
Sanayide frenciye git, diskler degismden de olur belki. torna yapilabilir inceden.

balatayi da bilindik bir markadan kendin al taktir, frencide de vardir belki.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (08.04.15 20:21:28) 
ben kendi aracım olan 2010 sedan versiyonu için delikli ebc fren diskleri ve balatalarını ön - arka takım olarak 700 küsür liraya alıp taktırdım. orjinal halinden farkedilir derecede daha yüksek performanslı. mga ve e-disk markalarını da duymadım. genelde servisler uzun süredir trw takardı.

arka balataları n11'de 40 küsür liraymış. www.n11.com

sakın servise o paraları verme. azcık araştır, tonla alternatif var.
  • carliston  (08.04.15 20:27:28) 
doktorlar der ki; hasta yatağında .ikilir. sende kendi elinle gidince, bunları da yapmamız lazım diyerek geçirecekler. Demişler işte, git balatacıya.


  • alcapon  (08.04.15 20:35:48) 
disk değişeceğinden emin misiniz? diskler sarf malzemesi değildir genelde. balatalar öyledir de, disk değişmez kolay kolay. sadece balata için de 1100 çok.


  • icim urperiyor  (08.04.15 22:47:38) 
60 binde arabanın disklerinin değişmesi imkansız. balatalar içinde 1100 aşırı yüksek. 550de yüksek. başka bir şey olmasın o.


  • orpheus  (09.04.15 00:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.