[]

bu ülke neden değişmiyor biliyor musunuz?

bugün deri etek giydim ve kamuda deri giymek yasakmış (yasak da neye göre yasak. sigara içmek de yasak ama bizimki kurum değil baca mübarek, dumanaltı). evet belki yönetmeliği araştırmadan giymek benim salaklığım, (burdaki kızlar mini bile giyiyor, yönetmeliği takan kimse yok diye açıp bakmadım) ama bunu gören savcı olacak beyinsizin beni sırf eteğim deri diye 'sen ne biçim memursun, memur gibi giyin' diye bağırarak azarlamasını haklı çıkarmaz. etek dar da değil, gayet geniş. yeşil renginde çok tatlı bir etek. müdürlerden hiçbiri tek bi laf etmedi kıyafetime.

işimi gözetirken yapılan 1 kuruşluk hatayı bile gözden kaçırmam, yanlış alınan çıktının boşa giden tek bir a4 kağıdı bile canımı sıkar. hatta geçen masamdaki lastikle oynarken unutmuşum cebimde kalmış eve getirmişim ona bile vicdan yaptım salak gibi. cebimde kalan unuttuğum kalemi geri getirdim be.

bu ülkenin insanları sömürülmeyi, ezilmeyi hak ediyor arkadaş. vicdanlı, iyi niyetli olanlarımız defolup gidelim de kendi pisliklerinde boğulsun şunlar iyice. çok canım sıkıldı ya. soru falan yok, içimi döktüm sadece. hala sinirliyim. y.dışında yaşayıp, vatandaşlık için ücretli formalite evlilik yapmak isteyenler özelden yazsın ajhfjk

edit: deri etek giydiğimi söylemek için yazmadım arkadaşlar, deri giydiğim için azar işittiğimi yazdım. şişmanın tekiyim yürümeyin özelden :/

 
ben her gün deri ceketle işe gidip geliyorum kimse de çıkıp bir şey demedi, yönetmelikte deri giymek yasak diye bir şey yazdığını hatırlamıyorum, belki memuriyete yakışmayacak vs kapsamına sığdırılabilir bir nebze anlarım. adliyede çalışıyorum, biri bir şey derse yazın askılı giyen bayanları, sandaletle işe gelenleri, mini mini etek giyenleri önlerine salarım.


  • bacardicola  (08.04.15 16:40:40) 
yakışsaymış bişi demezdi belki savcı.


  • jamswety  (08.04.15 17:43:17) 
Kamuda her şeyin amire bağlı olduğunu söylemişti bir arkadaş.
Amir kılsa böyle abidik gubidik çirkin olaylar oluyormuş ondandır belki.

  • Giovanni Pipitto  (08.04.15 19:43:14) 
Azar konusunda hak veririmde ,işi gözetirken yaptığın titizliği salaklık olarak nitelendirmen tuhaf . hani bu huyunu başkalarına da öğret demiyeceğim. onlara sessizce bulaştır :)


  • 1adam  (09.04.15 03:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.