[]

sigarayi birakmak - yardimci kaynak

merhabalar, ben sigarayi biraktim. pazar sonuncu tutunumu sardim. bu hic sigarasiz ucuncu gunum. kafam guzel seylerle dolu ve keyfim yerinde oldugu icin simdilik iyi gidiyor. dun cok guzel bi hediye aldim. bir boyama kitabi :) bu duyuruyu da onun icin actim.

eger aranizda sigarayi birakmayi dusunen varsa, ya da birakmasina yardimci olmak istediginiz biri varsa bir boyama kitabi alin, bi kutu da boya kalemi.
sigara akliniza geldiginde acin bi sayfa boyayin. sahane fikir! keske bunun bi de cep boyu fln olsa.

bi de sigarayi neden biraktiginiza dair asil nedeni bulun. asil neden yuce bir neden olsun ve bunu surekli kendinize hatirlatin.

vee sigarasiz hayatin ilk 2 gunde sagladigi artilar:
-buz gibi havada disarda oturmak durumunda degilim artik. kahve dukkanlarinin ici sicacikmis yahu :)
-salona camasir asabiliyorum!

 
tebrikler:) bırakalı 2 seneyi geçmiş biri olarak kesin bilgi; ileride çok daha fazla faydasını göreceksin.


  • dahili meddah  (08.04.15 15:37:18) 
haa bunu soru olarak acmsim. neyse. o zaman sizlerden de sigarayi birakmayi kolaylastiurici tavsiyeler alayim.


  • jimicik  (08.04.15 15:37:41) 
tebrikler, benim de 2 seneyi geçti bırakalı, hayat daha güzel. :)


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (08.04.15 16:46:18) 
sigara içenler sayende bir sigara daha yaktı.


  • buzdagi  (09.04.15 01:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.