[]

işsize zaman doldurtmaca

sabah onda kalkıyorum. deli gibi temizlik yapsam da şu saate hiçbi iş kalmıyor. deli gibi sıkılıyorum. param yok. neler yapabilirim?




 
Evde internet ve pc varsa online oyun çok iyi vakit doldurtabilir.
geçen yaz işsizken lol oynuyordum sürekli, çok iyi geçiyordu vakit.
param yok dediğin için bunu diyorum yoksa dışarı çık falan diyecektim, bu devirde dışarı adım atman para.
  • six packsiz  (08.04.15 13:56:59) 
şu sıralar instagramda gördüğüm kadarıyla etamin işinde iyi para var. istanbuldaysan eminönünden ucuza kasnak kumaş ve iplik alırsın bi sayfa açar yapıp satarsın. çok güzel vakit geçirtiyo üstelik


  • kakamelsokoban  (08.04.15 13:58:46) 
@kakamel: çok iyi fikir :)


  • damdanakan  (08.04.15 14:01:47) 
yapmaya niyetlenirsen ucuzcuların yerini tarif ederim sana :) bazı yerlerde fiyatlar astronomik çünkü :/


  • kakamelsokoban  (08.04.15 14:04:14) 
Ben de istiyom!


  • Hersheys  (08.04.15 14:31:42) 
Akilli Telefon, tablet tarzı birşeyin varsa kesinlikle (bkz: duolingo). Gerçi PC üzerinden de giriliyor ama ötekiler kadar sarmadı beni nedense. Hem yeni dil, ya da mevcutu geliştirme (Türkçe konuşanlar için ingilizce programı var). Hem güzel vakit geçirtiyor oyunla falan, hem de faydali bir iş yapmis oluyorsun, kendine katki.

Haa dersen ki ben hem oyalanayim hem para eden birşeyler yapayım, o konuda senin yeteneğini merakini bilmeden birşey söylemek güç.

Oyun vs zaten yukarıda söylenmiş.

Bu arada evin işi bitmez yahu, illa birşeyler çıkar?
  • the man who hears deepest inquisitions  (08.04.15 14:51:10) 
yarışma ve hediye veren marka ve siteleri takip edip hepsine katılabilirsin. kazandıkların gelmeye başladıkça keyfin de yerine gelir.


  • kakao  (08.04.15 15:51:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.