[]

avukat arkadaşlara bir sorum olacak

Evim geçen ay satildi. yeni ev sahibimin evde oturmak istiyor olmasi sebebiyle bir kac ay içerisinde evi bosaltacagimi kendisine söyledim. Kendisi de cikacaginiz zamani onceden Soylerseniz sizin depozitonuzu ben vereceğim ona gore kendimi ayarlayayim dedi. Lakin az evvel arayip ;eve ihbarname cekmem gerekiyormuş siz ne zmaan evdesiniz size kagit imzalatmam gerekiyor dedi.
bende iki gun sonra musaitim dedim ve erteledim. Simdi bu durum nedir tam olarak. Depozitomu vermemek icin mi ihbarname çekiyor, ben sözleşmem olmasina ragmen kendisini magdur etmemek icin cikmayi kabul ediyorum. Bu işler boyle mi oluyor tam olarak?



 
Twlefondan giriyorum. Imla hatalari için kusura bakmayin.


  • amaaaan  (08.04.15 13:38:27) 
seni çıkartmak için izlemesi gereken resmi prosedürü işletiyor. evin yeni sahibi kira kontratına taraf olur. o yüzden depozitoyu o verecek. istersen çıkmayabilirsin. seni çıkarmak için bi sene falan uğraşır sonucunda hakim lehine de karar verebilir. bu yüzden kozlar senin elinde:) ihbarnameyi imzalamanda bi sıkıntı yok. dikkat et evden çıkacağına dair taahhüt benzeri bi şey imzalama. oku yani imzaladığın şeyi. kozlar senin elinde olduğundan depozitonu tam olarak iste. hatta nakliye parası vs de isteyebilirsin. ev sahibin mağdur olmasın diye senin mağdur olmana gerek yok.


  • huni  (08.04.15 14:31:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.