[]

"bu milletin a... koyacağız"

lan arkadaş bu nasıl iş. bu ifadeyi söyleyen birisi nükleer santral ihalesini nasıl kazanabiliyor la? şu haberle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim, sözlükte henüz olay patlamamış.

t24.com.tr

özet: 25 aralık tape'lerinde bu adamın (mehmet cengiz) ağzından "bu milletin a.... koyacağız" diye bir ifade çıkıyor, daha sonra ekranlara çıkıp "ehuehue ya aslında bana pek yakışmadı söylenmemesi gereken bir söz ama işte kem küm" demiş. şimdide nükleer santral ihalesini kazanmış ve aynen dediğini yapacak şerefsiz evladı.

 
bu millete a.... layık.


  • [silinmiş]  (08.04.15 11:47:03) 
ihaleyi kim açıyor ki zaten dostum? ordaki esas olay nükleer santral yani, kim kazansa aynısı olurdu zaten...


  • loveinaflipbook  (08.04.15 11:48:03) 
ihale şartnamesinde bu milletin a.... koyacağız diyen katılamaz yazmıyordur muhtemelen. lan hepiniz her gün onlarca adama ana avrat kayarsınız eleştirdiğiniz şeye bak. ihaleye katılan firma sahiplerinin ahlakı ihaleyi yapanı ilgilendirmez, şartları yerine getirip en uygun teklifi veriyorsa alır ihaleyi. gayet net.


  • animalman  (08.04.15 12:04:26) 
Ihaleye katilan firmalarin ahlak degerleri tabi bizi ilgilendirmez. gidip x ulkesinin y vatandasina kufur edebilir. ama turkiye cumhuriyetinin vatandaslarina kufredip ayni cumhuriyetttin ihalelerine giriyorsa ki - kimse kusura bakmasin kesin o ihalelelerde bir bokluk vardir- bunu dogal karsilamak beklenmez.
Dogal karsilayan kisilerinin a... larini kutlarim.

  • kutsalbok  (08.04.15 12:19:44) 
benzerlerini düşünenler/söyleyenler yıllardır ülkeyi yönetiyor
ona şaşırmadın buna mı şaşırıyorsun?

  • titiraprap  (08.04.15 12:26:10) 
ülkenin okumuş ve "entelektüel" olan kısmı, ülkenin en önemli konuları mecliste skandal şeklinde konuşulurken, survivor'ı, fenerbahçe'yi, hastaneye bilmem napam kadını falan tartışıyorlarsa, biz zaten a...ıza koyulmayı hakediyoruz.

şaşırtıcı bir haber değil, o adam zaten ülkenin en büyük ihalelerini alıyor.
  • dahinnotha  (08.04.15 12:30:36) 
şaşırtmamıştır. Mehmet Cengiz dediğin adam Cengiz Holdingin sahibi. Bir çok ilde elektrik faturanızı üst kısmında CLK harfleri yazar. Açılımı Cengiz - Limak - Kolin
yani zaten bu adamlar şu an elektrik dağıtımı gibi ballı bir işi almışlar. 3. havaalanı ihalesi, duble yol ihaleleri vs. hepsi bu adamlarda.
adam zaten yıllardır fiilen yaptığı şeyi telefonda ağzından kaçırmış.
  • corneillus  (08.04.15 12:39:03) 
Nükleer enerji çok süper sizde gelsenize diye savunanların anlamadığı olayı güzel göz önüne sermiş. Farklı bir şey beklemiyordum zaten tam da bu yüzden karşıyım bu işe. Ülkedeki hiç bir iş ehline verilmiyor, aynı adanlat her yerde her işte bilmiyor anlamıyor fark etmez. Adam aklındakini söylemiş zaten, koyarken uğraşma al diye santral de veriyolar.


  • hala mi ceren yahu  (08.04.15 12:48:43) 
milleti hakkında böyle hislere sahip bir insan evladına karşı bazı yaptırımlar olmalı. adam bir hükümete, partiye veya siyasetçiye demiyor, külliyen bir millete olan nefretini ifade ediyor. hrant'ı öldüren 301 bi işe yarayacaksa burada yaramalı.


  • screamshot  (08.04.15 13:34:04) 
e adam sözünü tutuyor işte.


  • rygard  (08.04.15 19:48:35) 
ne demişler bu milleti s.ken yaranır


  • mrthany  (08.04.15 20:01:46) 
En azindan sozunun eri bir adammis. Koyacagiz demis, koyacak. Breh breh!


  • aychovsky  (08.04.15 20:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.